Laatusuklaa

FAZER Suklaalevyraadissa

Fazer dumle gingerbread yksittäiskääritty
Tuotteen Fazer dumle gingerbread yksittäiskääritty valmistusmaa on Suomi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 2,00 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Fazer -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Joulu, Rasiat, pussit & yksittäiskäärityt.
 

Annamari 18.02.2016
Trakemman tutkiskelun alla joululta jäänyt Piparkakku-dumle. Ajattelin heti että tässä olisi voimakkaampi tuoksu, mutta oikeastaanhan tämä ei tuoksu kuin maitosuklaalta ja samalta kuin perinteinen dumle. Toffee on miellyttävän pehmeää, tarttuu toki hampaisiin, kuten olettaa saattaa. Aluksi tuntuu ettei mausta erota piparkakkua ollenkaan, mutta kun pidempään imeskelee, niin tuleehan se maku sieltä. Mielestäni piparkakkumausteet eivät kuitenkaan ole tässä ihan tasapainossa vaan joku maku jyrää liikaa. Kyllä näitä muutaman joulunaikaan syö, mutta muuten ei kyllä tullut suosikikseni. Mieleeni ovat enemmän piparkakkutuotteet, joissa piparin rohina tuntuu. Tämä oli jotenkin keinotekoista.

Jenni V 29.11.2015
Dumle-sarjaan on täksi jouluksi saapunut uusi makuvariantti täynnä piparkakkuista makua. Perusdumlelta vaikuttaa päällisin puolin, kääre on ruskea, eikä tuoksussa ole joulua. Haukkaan, ja mukavan pehmeältä ja tuoreeltahan tämä tuntuu. Ja sitten iskee salamajoulu... Toffeeseen on nimittäin lykätty niin paljon piparkakkuaromia että Korvatunturinkin aito pipperskaakkelikin jää kakkoseksi. Nyt on ehkä lähdetty tuotekehityksessä vähän laukalle... Suklaa ja toffeekin olisi saanut maistua, edes pikkuisen.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani