Mainospaikka vapaana

FAZER Suklaalevyraadissa

Fazer dumle wafer
Tuotteen Fazer dumle wafer valmistusmaa on Suomi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 2,75 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Fazer -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Rasiat, pussit & yksittäiskäärityt, Tuotannosta poistuneet, Vohvelisuklaat.
 

Jarkko 25.10.2015
Fanipalan näköinen keksi. Maussa on pääosassa mieto toffeemainen maku ja koostumuksessa korostuu pieni ja miellyttävä sitkeys. Harmi vaan että suklaan maku ei varsinaisesti pääse esille, mutta siitä huolimatta tämä tuote on varsin koukuttava. Pussillinen menisi helposti.

Kirsi I 22.10.2015
Vohvelisuklaatiiliskivi. Tuoksuu hennosti kuin kookokselle. Vohveli on rapeaa, suklaata pinnalla ohuesti, täytettä näyttäisi olevan eri kerroksissa eri väristä, toffeenruskeaa ja vaaleampaa. Täytteiden maku ei ole mitenkään selkeä ja on pistävä ja jälkimaku on samaa luokkaa. Tämä ei ole suosikkisuklaavohveli.

Annamari 22.10.2015
Sokkomaistelu: Keksisuklaaharkko, jossa selkeä tuoksu, mutta en saa kiinni, mikä se voisi olla. Kuten ulkonäkö antaa olettaa, tuote sisältää keksiä ja sisältä löytyy myös kahta eri täytettä kerroksissa. Muistuttaa tuttua Fani-palaa. Toinen täytteistä on selvästi toffeemainen, vaikka se ei mausta kovin helposti ilmenekään. Ei eroa merkittävästi muista vastaavannäköisistä, yleensä vaniljaisista tuotteista. Perushyvää.

Janne J 22.10.2015
Melkein etovan esanssinen tuoksu näissä keksisuklaissa. Pureskeltuna maku on onneksi tätä parempi ja palasissa on mukavasti sitkoa (toffeesta?) eli hieman vastustakin hampaille. Ilmavaa ja (liian) makeaa, vaniljaista, harmitonta. Monenlaisia aineksia, mutta suklaassa on harmittavasti säästelty, eli kaakao saisi maistua selvästi enemmän.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


UUTISKIRJETILAUS / Hallinnoi

Mobiili Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Klaani Luontaistuotteet Lehtitarjoukset