Laatusuklaa

FAZER Suklaalevyraadissa

Fazer da-capo bites 47%
Tuotteen Fazer da-capo bites 47% valmistusmaa on Suomi. Se on saanut vierailijoilta pistekeskiarvon 4,67 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi jäsenten arviot tuotteesta ja kaikki Fazer -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Alkoholia sisältävät, Kaakaopitoisuus 40-64%, Rasiat, pussit & yksittäiskäärityt, Tuotannosta poistuneet.
 

Miia 03.04.2016 : 130g pussi Fazerin klassikkosuklaata nyt konvehtimuodossa. Semitummaa (47%) rommitryffelisuklaata. Konvehdit ovat malliltaan soikeahkoja ja lituskaisia. Tuoksu on imelä, alkoholinen, vähän punssi tulee mieleen. Maku... Alkoholi nousee heti, perässä tulee hiukan kitkerähkö tummasuklainen maku, minkä jälkeen makeus tulee esille. Rommi maistuu tyylikkäästi, selkeästi, muttei puske läpi. Tryffeli on koostumukseltaan kuiva, rakeilee helposti, sulaa suuhun. Da Capo on tyylikäs taidonnäyte, hienostunut maku, ei liian makea, vaan semmoinen aikuisempi konvehti. Tosi hyvää pidemmän tauonkin jälkeen!

Joblo 30.11.2015 : Aitoa Da Capoa eräänlaisina minipatukoina. Maku ja koostumus dacapomaisen erinomainen, maistuu niin aikuisille kuin lapsillekin. Kertakaikkisen mainio tuote ja hinta 1,69 e / 130 g (Prisma 11/2015) on kohtuullinen.

tove 21.11.2015 : Maku vähän muuttunut lapsuudesta (dumlea lisätty?) mutta edelleen lemppari.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani