Laatusuklaa

FAZER Suklaalevyraadissa

Fazer da-capo bites 47%
Tuotteen Fazer da-capo bites 47% valmistusmaa on Suomi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,67 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Fazer -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Alkoholia sisältävät, Kaakaopitoisuus 40-64%, Rasiat, pussit & yksittäiskäärityt, Tuotannosta poistuneet.
 

Ansela 27.12.2015
Tummia konvehteja, tuoksuu liköörille. Tämä on ollut aina minulle vähän ristiriitainen suklaa, välillä pidän enemmän ja välillä vähän vähemmän. Siinä patukassa on kyllä oma viehätyksensä verrattuna tähän konvehtiin.

Minna Hi 21.12.2015
Tuoksussa jotain alkoholia, olisiko rommia? Voimakas rommin maku, suklaa sulaa mukavasti suuhun ja on pehmeää ja miellyttävää. Samalla todella makeaa ja pureskeltaessa jopa liisterimäistä. Ihan perushyvää.

Eeva-Liisa 18.12.2015
Ooh, lapsuuteni lempisuklaa! Tuoksu ei ole miellyttävä, mutta maku on ihanan mausteinen ja konjakkinen. Kivan pienen bites-palat, vaikka ei itse patukkakaan suuri ollut. Pala on pehmeä ja sulaa nopeasti suussa, jos malttaa olla pureskelematta.

Jenni V 17.12.2015
Jaaha, maistelukääreessä on kaksi lituskaista pyöreäreunaista suklaapalaa, jotka näyttävät ihan da capolta. Ja maistuvat...eli siis helposti arvaan kyseessä olevan syksyn uutuuden. Pintasuklaa on semitummaa ja ihan maistuvaa, sitä on erittäin ohuelti palojen päällä. Sisällä on Fazerin mukaan rommitryffeliä, mutta tryffeliksi se on kyllä aika kuivakkaa ja rakeista, se sulaa suussa tahnamaiseksi karkeaksi kaakaomassaksi. Ohhoh, onpa yllättävän tiukka rommin aromi näissä baiteissa, en muistanut että patukassa olisi näin selkeä... Da capo oli pikkutyttönä suosikkipatukkani, joten tuskin siinä olisi järkyttävän alkoholista aromia silloin ollut... Todella aikuiseen makuun ovat nämä biitit, mutta eivät silti jotenkin sovi pussiformaattiin, kerralla maistuu ehkä yksi tai kaksi. Patukka on selkeästi parempi, kolme pistellä palasille juuri ja juuri.

Aki 25.11.2015
Tumma täytesuklaan oloinen pala, jossa hieman rommin tuoksua. Ollaankohan yhden klassikon ja suosikkini Dacapon äärellä. Tästä kuitenkin pidän kovasti, hieman liikaa makeutta, mutta vain hieman. Edellisessä arviossani (Marabou Kvikk Ljuns med havsalt) moitin suolan lisäystä. Tässä oli pakko kokeilla toinen pala sormisuolalla ja toimi paremmin.

Katja Ke 21.11.2015
Reunoiltaan pyöristetty suorakaide tuo mieleen typistetyn DaCapo-patukan. Väri on tummahko ja pinta aaltoileva, vihjaten ohuen suklaapinnan alta paljastuvasta täytteesta. Tuoksussa on tuttua, hieman tunkkaista ja alkoholiin viittaavaa aromia. Rommisuklaan maku valtaa suun haukatessani. Täyte on massamaista ja maku maittava. Kahvin kaverina tämä olisi oikein mainio. Sopivan pieni annospala sopii näin voimakkaalle maulle hyvin. Suklaan maku sekoittuu erottumattomaksi täytteestä, ja tuntuu tukevan sitä hyvin.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani