Laatusuklaa

FAZER Suklaalevyraadissa

Karl Fazer crunchy caramel & sea salt milk chocolate patukka
Tuotteen Karl Fazer crunchy caramel & sea salt milk chocolate patukka valmistusmaa on Suomi. Se on saanut vierailijoilta pistekeskiarvon 4,00 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi jäsenten arviot tuotteesta ja kaikki Fazer -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Patukat.
 

Joona 20.11.2015 : Aivan KÄSITTÄMÄTTÖMÄN hyvää!! Tässä paksussa palassa maistuu Fazerin tuttu ja turvallinen maitosuklaa, karamelli ja ienenä vivahteena suola. Kaikki nämä kolme upeaa makua pääsee kyllä esiin tässä mahtavassta suklaassa! EHDOTTOMAT 5 pistettä. Levynä?

Miia 15.10.2015 : 37g maitosuklaapatukka, jossa suklaan seassa karamellikrokantteja ja merisuolaa. Patukassa on 5 palaa, palaset ovat suht massiivisia ja paksuja, krokanttisattumat voi juuri ja juuri erottaa suklaan pinnalta, hienojakoista on - onko Fazerin patukoiden koko pienentynyt, vai allekirjoittaneen suklaahimo vain kasvanut, tiedä häntä? Tuoksu on varsin toffeinen, maitosuklainen, ehkä hento suolaisuus on havaittavissa. Maku... Hyvä maitosuklainen maku, tuttu, pehmeä, aromikas. Perässä tulee samantien toffeinen aromi. Sokerisen tuntuiset krokantit rahisevat hampaissa, antavat lisää karamellista makua. Suolaisuutta en tässä tunnista (imeskellen, pureskellen suolaisuus vapautuu nopeammin) - eiku, hetki, tuleekin jälkimaussa hennosti esiin. Suuhun jää jälkimaussa karamellinen, hiukan suolainen tuntu. Krokanteista kiva suutuntuma. Hyvä uutuus, tykkään. Haluaisin antaa neljä tähteä, mutta tämä silti jää vielä sinne perustason puolelle, jotain jään kaipaamaan, jotta nelosen antaisin... Vahva kolmonen.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani