Laatusuklaa

FAZER Suklaalevyraadissa

Karl Fazer crunchy caramel & sea salt milk chocolate patukka
Tuotteen Karl Fazer crunchy caramel & sea salt milk chocolate patukka valmistusmaa on Suomi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,80 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Fazer -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Patukat.
 

Jenni V 25.12.2015
Ulkomailta ostettujen patukkatuliaisten jälkeen oli mukava päästä taas maistelemaan vanhaa kunnon Fasun sinistä, kyllä jälleen kerran huomasi että on se vaan hyvää ja uniikin makuista maitosuklaata. Joukkoon oli tässä patukkauutuudessa sekoitettu 11% karamellikrokanttia ja ripaus merisuolaa, ei ehkä innovatiivisin lisäke, mutta kyllä se minulle maistui. Palat ovat jämeriä, suklaa on koko ajan selkeästi pääosassa eikä se ole liian makeaa hampaisiin tarttuvan krokantin vastapariksi. Suolaisuus tulee esiin yleensä jälkimaussa, mutta en ole ihan varma olisinko välttämättä kaivannut sitä, tuntuu olevan muodissa sen käyttö suklaauutuuksissa... Joka tapauksessa, neljän pisteen maukas onnistuminen Fasulta.

Hanna P 28.09.2015
Fazerin paksuja tummahkon suklaan pulleita palasia. Ei juuri tuoksu. Karamellisia rouskuvia, ehkä hieman suolaisiakin sattumia. Tämä täytyy purra! Kovin makea maku, mutta myös hauskaa särmää mukana. Ainakin vähästä hyvää, pidemmän päälle voisi toki alkaa ällöttääkin.

Kirsi I 26.09.2015
Maitosuklaapatukka, jossa rouskuu mausteena paahdetulle sokerille maistuvia ja tuntuvia pikkumurusia, ja satunnaisesti suolainen häivähdys osassa palasia. Paahdettu sokeri tuo mieleen kotoisat jälkiruoat, paahtovanukkaan, ja piparkakkutalon kokoamisen, sopii suolan ryhdittämänä maitosuklaan makuun.

Jarkko 25.09.2015
Palasessa on aluksi toffeen makua, mutta se katoaa pian vain palatakseen uudelleen myöhemmin. Maitosuklaan seassa on rousketta, mahtaako sitten olla sokeria vaiko karamellisoitua jotain. Hieman tämä maistuu paahtuneelle sokerille ja samalla suolalle, joskin nämä maut tulevat esiin vasta toisessa palasessa. Ei lainkaan hassumpata mässäilyyn, rouskeista ja suolasta huolimatta.

Iikka 25.09.2015
Fazerin suuri tyyny on täyttä tavaraa, sen paljasti haukkaus. Sisällä suklaamassan seassa on mielenkiintoisia rouskuvia sattumia. Samalla makeita ja suolaisia. Pala on jykevä, ehkä liiankin. Sattumat jäävät hampaisiin. Mutta kuitenkin kelpo tuote.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani