Laatusuklaa

FAZER Suklaalevyraadissa

Fazer pure dark chili tingle 70%
Tuotteen Fazer pure dark chili tingle 70% valmistusmaa on Suomi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 2,92 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Fazer -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Kaakaopitoisuus 65-74%, Levyt (lisukkeelliset & maustetut), Tuotannosta poistuneet.
 

Anita 04.12.2015
Onpas tummaa ja tuhdin tuoksuista suklaata ja yhdestä palasta löytyy myös Fazerin kukko. Suklaapalan pohjasta näkee, että sattumissa löytyy. imeskeltäessä sattumat häiritsevät, pureskeltaessa eivät maistu juuri miltään, ratisevat vain. Hetkisen kuluttua tulee selkeä chilin jälkimaku ja viipyy pitkään. Pääsee ehdottomasti ostoslistalleni.

Joni 01.12.2015
Erittäin vivahteikas. Alkuun vahva tumman maku ja perään pieni chilin polte. Rapisevat papanat eivät oikeastaan maistu millekään, mutta ompahan jotain pureskeltavaa.

Minna Hi 29.11.2015
Tumman suklaan miellyttävä tuoksu. Maku ei irtoa heti kielen päälle laitettaessa, mutta pikku hiljaa alkaa suklaan miellyttävä maku vallata suuta. Tähän on tungettu hieman chiliä, joka vie pisteitä aina alaspäin minun kategorioissani. Onneksi sitä on vain hippusellinen. Tätä voisi ottaa palasen silloin, kun haluaa oikein keskittyä ja piristyä. Muuten suklaa kuivattaa suun ja on hieman hapan.

Katja Ke 27.11.2015
Kauniisti kuvioitu pala tummaa suklaata. Tuoksu on hieman pippurinen, kaakaoinen. Puraistessa huomaan suklaan välissä olevan myös jotain riisikrispiä muistuttavaa. Maussa tuntuu pippurinen maku, poltteesta päätellen chili. Suklaa on kaakaoista, eikä kuivaa suuta. Suklaan muuten samettista rakennetta tällä kertaa jopa häiritsevät riisikrispit, joissa itsessään ei ole makua. Rahisevat sattumat yllyttävät puremaan suklaata, joka olisi ehdottomasti muuten ollut enemmän imeskeltävä. Chilin polte on hillitty, ja se säilyy mukavasti jälkimakuun. Chili on tässä ehdottomasti pisteitä nostava tekijä! Tummaan suklaaseen vasta totuttelevalle suositeltava, helppo tumma suklaa.

Ansela 26.11.2015
Iso palanen tummaa Fazeria, seasta pilkottaa vaaleita pimpuloita. Oho, tässähän on chiliä ihan reippaasti. Vaaleita osioita veikkaan maissiksi. Aika tujakka, mutta kuitenkin toimiva kokonaisuus. Tämä on ehdottomasti seuraava flunssalääkkeeni.

Aki 15.11.2015
Tummaa suklaata sattumien kera. Imeskely ja etenkin puraisu toi melko voimakkaan poltteen suuhun. Tämä on hämmentävä tuote. Yleensä en siedä suklaan ja poltteen yhdistelmää, mutta tässä tapauksessa se toimii enemmän, kuin kohtuullisesti, tosin ei tässä sitä poltetta itsetarkoituksen korostuneesti olekaan, vaan kohtuudella suklaata tukemassa.

Jenni R 10.11.2015
Erittäin tumma ja mattapintainen. Paloissa erilaisia kuvioita, ohuet palat. Lohkeava ja kova. Erottuu valkoisia pieniä rakeita. Maistuu kuivalta. Karvas jälkimaku, rouskuva.

Jenni V 19.10.2015
Maistelukääreessä on ohuita eri kokoisia tummasuklaapaloja, joissa on vaihtelevaa kuviointia. Tällaista olen maistellut aiemminkin, on oltava Fazerin pure-sarjaa... Pohjasta näkyy että suklaa sisältää runsaasti vaaleaa muromaista lisäkettä. Haukkaan, ja suutuntuma on muropalleroista johtuen hyvinkin kuiva, mielestäni niitä on aivan liikaa, ja tekevät suklaata myös mauttomammaksi. Suklaassa on pieni kitkeryys ja jälkimaussa tuntuu todella mieto chili. Chilipoltteesta tykkään, sitä on kivan sopivasti, mutta toi murolisäke on lähestulkoon turha. Suklaassa on hyvä rakenne ja se on laadukkaan tuntuista, mutta muroista johtuen imeskelykin on mahdotonta. Kolmonen.

Eeva-Liisa 14.10.2015
Nätti, ohut ja hyvin lohkeava pala. Tuoksuu tummalle suklaalle. Ensimausta tulee mieleen maali jostain syystä. Chilin potku tulee viiveellä, ja potkua on sopivasti, eikä se peitä suklaan makua. Palassa on mukava tekstuuri, sisältää pieniä rakeita - tuntuu paremmalta pureskeltuna kuin imeskeltynä.

Iikka 28.09.2015
Sysimustassa suklaapalassa näkyy olevan sattumia. Halpa tumma tuoksu. Sattumat piristävät ynseää makua. Vohvelia? Chili? Polttelee hieman. Ensimakuna on aina uutta palaa syödessä vohveli, jota seuraa polte. Ynseä tummasuklaa jää taka-alalle.

Jarkko 25.09.2015
Tummassa suklaassa näkyy runsaasti muruspalleroita. Chilin mieto, mutta silti häiritsevä polte tulee melko pian esiin. Chili ei edelleenkään kuulu mielestäni muualle kuin lämpimiin ruokiin. Kokonaisuuskin maistuu tunkkaiselta.

Hanna P 25.09.2015
Tummaasuklaata vaalein sattumin. Hyvin mieto tuoksu. Pistävä tummasuklaan maku. Purren maku vähän pehmenee, mut harmittavaa kyllä, rouskeet eivät maistu. Jotain pippurista ehkä? Lähinnä pettymys kuvastaa tunteitani tätä suklaata kohtaan...pliisu ja luontaantyötävä tuote.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani