Laatusuklaa

FAZER Suklaalevyraadissa

Fazer kina wafer
Tuotteen Fazer kina wafer valmistusmaa on Suomi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,00 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Fazer -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Patukat, Vohvelisuklaat.
 

Jenni V 22.11.2015
Tajunnanräjäyttävä uutuus Fasulta... Eli toisin sanoen kismet eri nimellä ja kääreellä. Erona kismetiin on ostopaikka, kina waferia saa vain Norjasta ja Ruotsista kun taas Kismetiä Suomesta, Virosta ja Venäjältä. Tiedä häntä miksi ei kismet-nimi noille parille maalle kelvannut... Kai sitten tuntuu enemmän uutuudelta kun nimi on eri.

Totta kai olen kismetin arvostellut, mutta katsotaanpa onko maku muuttunut edellisestä kerrasta... 55-grammainen vohvelikeksipatukka tuntuu melkoisen rasvaiselta heti ensi puremasta lähtien. Hasselpähkinätahnamaista täytettä on aika runsaasti, muistin tämän olevan kuivempi patukka. Lähinnä täytteessä kuitenkin maistuu rasva, eikä ällö hasselpähkinä, josta en tahnamuodossa pidä. Suklaakin tuntuu tällä kertaa ylimakealta, vaikka Fazerin sininen ei yleensä sitä olekaan verrattuna muihin maitosuklaisiin. Suklaata tuntui kyllä olevan tällä kertaa riittävästi, yhtään kuivalta ei patukka tuntunut.

Makea ja mitäänsanomaton taitaa loppuarvio kuulua tällä kertaa, arvosana painuu juuri ja juuri kolmoseen, sen verran äklö olo oli patukan syömisen jälkeen.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani