Laatusuklaa

FAZER Suklaalevyraadissa

Fazer kina wafer Marianne
Tuotteen Fazer kina wafer Marianne valmistusmaa on Suomi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 2,50 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Fazer -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Patukat, Vohvelisuklaat.
 

Jenni V 18.05.2017
Taitaapi olla sama tuote kuin kismet Marianne, mutta kun on eri nimellä ja Ruottista ostettu, niin testataan nyt maistuuko erilaiselle... Eli 55g vohvelisuklaassa on täytteenä 46% minttukaakaokreemiä, ja päällä on ohuelti maitosuklaata. Minttuisuus on pistävämpää kun muistinkaan, mutta mitä enemmän tätä syö, sitä enemmän minttuisuudesta tykkää, se jotenkin raikastaa kivasti muuten vähän kuivaa kokonaisuutta. Suklaata olisi saanut olla vähän enemmänkin, ja ehkä vähän hammastahnamainen jälkimaku jää. Kolmen pisteen perusvohveli kuitenkin.

Jarkko 22.11.2015
Lienee aika turvallista arvella että tämä on Ruotsin markkinoille paketoitu kismet Marianne? En nyt ulkomuistista muista olenko ko. kismettiä maistanut, mutta peruskismettiin on tässä siis lisätty ripaus jotain minttumakua. Jotta tämää olisi todellisen "Marianne" olisi tähän pitänyt lisätä vaikka murusina sitä kovaa Mariannen kuorta ja ehdottomasti lisää suklaata. Nyt jää alle keskitason.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani