Laatusuklaa

FAZER Suklaalevyraadissa

Karl Fazer white & milk
Tuotteen Karl Fazer white & milk valmistusmaa on Suomi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,50 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Fazer -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Levyt (lisukkeettomat), Valkosuklaiset.
 

Jenni V 07.06.2016
Patukkamuodossa tämä valko-maitosuklaa ei ole ollut suosikkejani, katsotaan antaako levymalli paremman vaikutelman... Suhteet ovat vähän eri, valkosuklaata on 10% enemmän kuin patukassa eli 70%. Varsin valkosuklaiselta levy maistuukin, maitosuklaata on hyvin ohut kerros pohjalla eikä sen maku erotu. Toisaalta, Fazerin valkosuklaa on toimivaa, ei liian makeaa, omaa sileän rakenteen ja siinä on luonnollinen vaniljan aromi. Ehdottomasti kolmosen tuote suklaan laadun ansiosta, mutta en näe maitosuklaasta lisäarvoa eikä tuote ole kovin luova.

Janne J 04.06.2015
Ennakko-odotukset eivät ole kovin korkealla, sillä perinteisesti tällaiset hybridit eivät ole toimineet erityisen hyvin. Tuoksu on kuitenkin miellyttävä kombinaatio valko- ja maitosuklaasta. Palaset ovat varsin pehmeitä ja niissä on valkoinen suklaa pinnassa ja maitosuklaa pohjassa, suhteessa on 70% / 30%. Makuyhdistelmä on yllättävän onnistunut, makea valkosuklaa antaa hyvin tilaa myös maitosuklaalle eli ryhtiäkin piisaa. Makeutta voisi olla piirun verran vähemmän, ja useamman palasen jälkeen kurkussa tuntuu pistävyyttä valkosuklaille tyypilliseen tyyliin. Muutenpa ei oikeastaan olekaan valittamista, joten arvosanaksi annan kolme ja puoli pistettä. Ei siis ollenkaan turha uutuus, suosittelen testaamaan.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani