Laatusuklaa

FAZER Suklaalevyraadissa

Fazer bak & dessert valkoinen suklaa lemon
Tuotteen Fazer bak & dessert valkoinen suklaa lemon valmistusmaa on Ruotsi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 2,00 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Fazer -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Levyt (lisukkeelliset & maustetut), Tuotannosta poistuneet, Valkosuklaiset.
 

Jenni V 05.06.2015
Äitienpäivän kahvipöytään halusin loihtia raikkaan kakun makumaailmalla lakritsi-valkosuklaa-sitrus. Päädyin valitsemaan valkosuklaaksi Fasun valmiiksi sitruunalla maustettua leivontaversiota. Sulattamaan en kuitenkaan suklaata päätynyt, vaan laitoin sitä palasina kakun väliin ja rouheena kakun pinnalle. Suklaata oli helppo käsitellä sekä raastimella että veitsellä, siitä ainakin plussaa.

Olen ennenkin kokeillut näitä maustettuja leivontasuklaita (esim. tumma suklaa vadelma), ja yleensä aina pettynyt niiden makumaailmaan. Niin valitettavasti kävi tällakin kertaa. Suklaassa ei varsinaista sitruunaa ole mukana, vaan maku tulee luontaisesta aromista. Mielestäni tuo on virhe, suklaan maku sellaisenaan on luotaantyöntävän esanssinen, eikä lainkaan raikas. Ja valkosuklaa ilman muuta kaipaisi kaverikseen raikkautta. Lisäksi kakun välissä olevia paloja rouskutellessa tuskin huomasi että tämä sitruunasuklaata olisi, maku (sekä suklaan että sitruunan) siis mietonee aika paljon kun läsnä on muitakin komponentteja. Aika lailla turha tuote, mieluummin sitten käyttää tavallista maukasta valkosuklaata ja lisää leipomukseen sitruunamehua.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani