Laatusuklaa

FAZER Suklaalevyraadissa

Fazer kismet lakritsi
Tuotteen Fazer kismet lakritsi valmistusmaa on Suomi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 2,93 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Fazer -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Lakritsi & salmiakki, Patukat, Tuotannosta poistuneet, Vohvelisuklaat.
 

Joona 17.04.2016
Fazer on näemmä nyt tuonut valikoimiin lakritsikismetin. Ulkonäkö on kuin tavallisen kismetin, mutta tuoksu on ehkä enemmän salmiakkimainen kuin lakritsimainen. Vohveli on kismetin tapaan höttöä, joka murenee vähän liiankin helposti. Suklaa ei tässä maistu YHTÄÄN. Lakritsitäyte maistuu enemmänkin salmiakilta, ja tästä erittäin iso miinus, sillä vohveli ja salmiakki ei sovi yhteen. Suklaatuotteena olematon.

Joni 21.12.2015
Onhan tämä melko erikoinen tuote, mutta ei tällä juuri suklaan kanssa tekemistä ole. Lakun makuista keksiä.

Ansela 20.12.2015
Näyttää Kismetiltä päällisinpuolin, mutta on mustaa sisältä. Olisikohan kyseessä joku laku-/salmiakkispesiaali. Koostumus on sama kuin perus Kismetissä, mutta maku on karmiva. Maistuu yskänlääkkeelle.

Anita 11.12.2015
Maistelukääreestä kuoriutui selkeästi pala kismettiä ja tuoksu paljastaa täytteen olevan lakritsia. Ei minun heiniäni ollenkaan. Laksitsi ei muutenkaan maistu suuremmasti, paitsi ne metrilakut kaikkine esansseineen.

Eeva-Liisa 24.11.2015
Hyvä lakritsin tuoksu. Maku tosin hieman pahvinen, lakritsi maistuu kuitenkin. Pala murenee suussa nopeasti. Jos ei pidä lakritsista, ei pidä tästäkään. Mukavan erilainen suklaa. Tuttu kismetin fiilis.

Jenni R 21.11.2015
Keksi, jossa maitosuklaa pinta, ohut kerros makeaa maitosuklaata. Erottuu musta kerros keksin väleissä täytettä. Salmiakki maistuu vahvasti. Sopii hyvin maitosuklaan kanssa yhteen. Rapea ja pirteä. Sopii vaikka välipalana kahvin kanssa.

Aki 15.11.2015
Keksisuklaa näkyy tulevan kääröstä seuraavaksi. Voimakas lakritsin tuoksu tuntuu välittömästi. Maussa sitä ei huomaa yhtä selkeästi. Mielummin syön suklaan suklaana ja jätän keksit hyllylle, ei tämäkään yhdistelmä muuta käsitystäni.

Katja Ke 11.11.2015
Kismetin lakritsiversion välistä pilkottaa tutun keksin välissä tumma täyte. Tuoksu on vahvasti salmiakkinen, mistä osaa jo arvata maussakin olevan potkua. Tässä keksisuklaassa vohveli on isossa roolissa, mutta ohut päällysuklaa on onneksi maittavaa ja sen maku jää viipyilemään suuhun keksin ja tässä tapauksessa etenkin lakritsisen täytteen kaverina. Itse täyte on salmiakkisen makuista ja melko voimakasta. Uskoisinkin tästä patukasta olemaan salmiakin ystävien kestosuosikiksi. Itse vohveli on määrästään huolimatta ohutta ja pehmeää, eikä jätä suuta kuivaksi. Runsas täytteen määrä vaikuttaa varmasti myös asiaan. Itse en ole niin valtava salmiakin ystävä, joten mainio patukka saa minulta nelosen.

Jarkko 16.07.2015
Kismet ei perusmuodossaan ole kuulunut suosikkeihini lapsuusvuosien jälkeen. Tämä lakuversio tuo perusmakuun hieman lisäarvoa ja parempaan suuntaan kyllä. Ei kuitenkaan mahdottomia. Kuivahan tämä on edelleen ja ilman juomista tällaisen kokonaisen syöminen on mahdotonta.

Iikka 09.07.2015
Pala näyttää Kismetiltä. Tuoksu on äkkiseltään minttuinen. Makustelu paljastaa kuitenkin tämän olevan aniskismetiä. Kismet on koostumukseltaan parasta suklaata ihanan vohvelinsa kanssa. Aniksen maku on suosikkejani, ja tässä se on kuitenkin onneksi aisoissa. Herkkua! Ps. Tuotteen paljastuessa lakuksi oli maku varsin tunnistettava.

Jenni V 04.06.2015
Kismet-perhe on taas kasvanut yhdellä variantilla. Fazerin lakubrändi on ihan onnistuneesti tuotu kismetin kääreeseen. Lakritsinmakuista täytettä on 46%, ja se sisältää myös ammoniumkloridia. Etukäteen pelkäänkin, että maku voi olla liian salmiakkinen, mutta yllätyin positiivisesti. Liian makea ja miedon lakuinen täyte olisi varmaan jäänytkin muiden komponenttien varjoon, nyt se pääsee kivasti esiin olematta kuitenkaan liian hallitseva. Olen usein kokenut kismetin vohvelin liian kuivakkaana, mutta tällaisen vähän voimakkaamman täytteen kanssa se toimii itse asiassa ihan kivasti, tasapainottaen toisiaan. Maitosuklaata on mielestäni sopivasti tuomassa lisäkosteutta ja makeutta. Täytekään ei tunnut ylirasvaiselta. Yllättävän hyvää settiä, jopa parempaa kuin peruskismet.

Minna Hi 30.05.2015
Suklaassa tuoksuu mukavasti lakritsi. Tuttu turvallinen, perinteinen Kismet lisättynä ripauksella lakritsin makua. Lakritsia ei ole kovin voimakkaasti. Vohveli katoaa nopeasti suuhun, tämähän on sellainen hetken herkku.

Kirsi I 20.05.2015
Suklaavohveli mustalla lakritsinmakuisella kuorrutteella ja täyteellä, kuivakkaa, lakritsi on aika mautonta ja täyte jättää vohvelin rapeuden sijasta hampaisiin tarttuvan kuivaksi. Miedon makuista täytettä on niukantuntuisesti eli tämä maku ei toimi samalla tavalla kuin perinteinen täyte ja pari muuta myöhempää versiota.

Hanna P 19.05.2015
Vohvelia maitosuklaapäällysteellä. Lakritsinen tuoksu ja väri täytteessä, jee! Tuo mieleen kesäisen lakritsijäätelötuutin ja se on hyvä homma. Suklaa toki sivuosassa mut se ei haittaa.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani