Laatusuklaa

FAZER Suklaalevyraadissa

Fazer Marianne suklaarakeita
Tuotteen Fazer Marianne suklaarakeita valmistusmaa on Suomi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 2,75 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Fazer -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Rasiat, pussit & yksittäiskäärityt, Sokerikuoriset.
 

Joona 30.03.2016
Pieniä, valkoisia palloja jossa hento, minttuinen tuoksu, Koostumus samankaltainen kuin Amerikanpastilleissa- sokerikuori (joka tässä maistuu vahvasti mintulta) rasahtaa helposti rikki hampaissa ja seuraavaksi suussa onkin pehmeä suklaa. Suklaassa on kaakaota vähintään 44%, maultaan kuitenkin ehkä hieman tummempi. Minttu ja suklaa muodostavat vastuttamattoman makuparin. Näitä lappaa suuhun oikein urakalla.

Hanna P 21.01.2016
Kiiltäviä pyöreitä valkoisia palloja. Ei tuoksu. Maku HYVIN minttuinen. Tummaasuklaata lienee sisällä, mut eipä kyllä oikeastaan maistu. Varmaan ihan hauskoja vaikka leivontaan ja rouskuttaahan näitä, mut eipä suklaatuotteena mitenkään ihmeellinen. Kokonaisuutena kumminkin kiva ja lepeä maku.

Annamari 21.01.2016
Sokkomaistelu: Valkoisia pieniä kuulia, jotka eivät tuoksu yhtään miltään. Sokerikuoren sisällä maitosuklaata. Suuhun tulee mukava piparminttuinen maku ollen miellyttävän raikas. Myös jälkimaku on mieleeni. Mariannerakeitahan nämä varmaankin ovat. Jollain tapaa nämä ovat kivempia syödä kuin perinteinen Marianne, joka tapaa tarttua hampaisiin. Toisaalta tulee ihan mieleen ranskanpastillit, vain muoto on eri. Esim. kakun koristeluunhan nämä ovat ihan kivoja, mutta mielestäni muuten tuotteena hieman turha, Marianne mieluummin käärekarkkina. Toisaalta kyllähän näitä rouskuttelee, vaikka aavistuksen turhakkeita ovatkin.

Kirsi I 20.01.2016
Valkoisia pieniä palloja. Kuorrute on rapeaa, muttei kovaa. Hammastahnamainen piparmintun maku menee onneksii nopeasti ohi. Suklaa sulaa suussa pehmeästi ja sileästi, ja maistuu maitosuklaalle. Tätä menee helposti pussillinen - ja sitten kieltä kirvelee, kuitenkin sokerikuorrute on sen verran kovaa. Kauniita.

Janne J 20.01.2016
Valkoiset pillerit ei tuoksu yhtään millekään. Pureskelu paljastaa sokeriset rakeet miedosti mintulle maistuviksi ja lieneepä joukossa myös suklaatakin sen verran että tätä voi hyvällä omallatunnolla suklaamakeiseksi kutsua. Rouskuu kivasti, mutta jättää todella kylmäksi, ei aiheuta minkäänlaisia tuntemuksia. En haluaisi syödä näitä edes elokuvamättönä. Vaatimaton tusinatuote, en pysty antamaan kakkostakaan. Sopivat ehkä leivontaan koristeiksi?

Iikka 20.01.2016
Pienet pallerot ovat varsin tuoksuttomia. Makua on, ja se tuo aluksi mieleen Mariannen. Mutta on tässä muutakin. Mutta se lienee joulukalenteriosastoa. Tuote ei vaikuta järin laadukkaalta, mutta näitä rouskuttelee varsin mielellään. Hieman tunkkainen jälkimaku.

Jarkko 20.01.2016
Valkoisia sokerikuorisia herneitä? Sisältä löytyy tummempaa (44%) suklaata ja mintun makua. En innostu sokerikuorisista suklaista lainkaan vaikka tämä ei yhtä kivikovaa olekaan kuin emotuotteessa. Minttuisuus jää yllättävän miedoksi. En usko näiden kelpaavan leivontaankaan kovan kuorensa vuoksi. Tai ainakaan minä en näitä siihen käyttäisi.

Jenni V 05.06.2015
Perinteisissä marianne-karkeissa minua on aina ärsyttänyt tahmainen ja makea paksu sokerikuori. Tässä versiossa kuoren osuus on minimoitu (suklaata on 70% kun normiversiossa 38%). Pienten valkoisten raekuulien pinnalla on rapsakka ohut sokerikuori, minusta vieläkin ohuempi kuin ranskalaisissa pastilleissa. Myös mintun aromi on pidetty mukavan mietona, maku on pehmeän piparminttuinen eikä lainkaan hyökkäävä.

Rakeita on saatavissa sekä 150g pussissa että 50g askissa. Askiversio oli juuri sopiva kerta-annos, nämä katosivat napostellen hetkessä mahaan. Kaikesta huolimatta eivät raekarkit ole suosikkejani, sillä suklaa tuppaa aina jäämään kakkoseksi sokerikuorelle. Näin oli nytkin, suklaan laadusta ei pysty sanomaan juuta tai jaata, mutta kun sen että aika tummaa sinne-päin-suklaata se luultavasti oli. Kolmonen on hyvä arvosana tälle, parempi kuin original mutta ei silti muuta kuin mättökarkki.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani