Laatusuklaa

FAZER Suklaalevyraadissa

Karl Fazer milk chocolate & marmalade (92g)
Tuotteen Karl Fazer milk chocolate & marmalade (92g) valmistusmaa on Suomi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 2,14 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Fazer -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Rasiat, pussit & yksittäiskäärityt, Suklaakuorrutteiset, Tuotannosta poistuneet.
 

Antti M 22.10.2007
Viimejouluinen pakkaus löytyi eurolla karkkilaarista ja pitihän tätäkin testata. Yhdeksän suklaasydäntä, joissa tunnistamatonta todella kiinteää marmeladia sisällä. Sydän on yllättävän jämäkkä ja painava mutta aika mitäänsanomattoman kehno loppujen lopuksi. Olen marmeladisuklaiden suuri ystävä mutta tälle tuotteelle on vaikea antaa edes kolmosta, varsinkin kun tietää, että normaalisti tästä 92g rasiasta saa pulittaa roiman kilohinnan...

Antti H 29.05.2005
Tulee Julia-karkki mieleen. Suklaa hyvää ja marmeladi ei maistu liian voimakkaasti. Ei silti minun makuun.

Satu 26.05.2005
Paketissa on ilmaa hieman turhan paljon. Vaivaiset 9 palaa... Sydän-palan paino kertoo tuhdista sisällöstä. Suklaasta ei jää kuin muisto, kun marmeladi pääsee vauhtiin.

Mika 26.05.2005
Ei tunnistaisi Fazerin tuotteeksi, oudon tunkkainen maku. Maistuu samalle kuin joku "halpasuklaa".

Susanna K 26.05.2005
Aika neutraali maku, ei erottanut kunnolla suklaata ja marmeladia. Suuhun jää sokerin maku.

Jarkko 26.05.2005
Suklaan maku olematon, marmeladin maku puskee läpi jo ennen kuin ohutpintainen suklaamakeinen koskee huullia. Tulee mieleen pihlajanmarjamarmeladit, joista myös jää suuhun sokerirakeita. Missä suklaa? Suklaana ykkösen arvoinen, marmeladina kolmonen. Pakkaus on nätti!

Marjo 26.05.2005
Tosi kaunis paketti ja suklaat kauniisti! Mansikkainen tuoksu. Hyvän napakka, ei liian löysä. Marmeladia ja suklaata, aivan ihanaa. Tuntui tosi hyvältä ja maistui vielä paremmalta ja vielä hyvä jälkimaku.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani