Laatusuklaa

FAZER Suklaalevyraadissa

Fazer iso pätkis
Tuotteen Fazer iso pätkis valmistusmaa on Suomi. Se on saanut vierailijoilta pistekeskiarvon 3,50 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi jäsenten arviot tuotteesta ja kaikki Fazer -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Patukat.
 

Adolfina Romanov 01.06.2018 : Pätkis on niin tuhtia tavaraa, että pienempikin patukka riittäisi ohan hyvin. Mutta kerrankin näin päin.

NEo 14.05.2016 : Sama tuttu Pätkishän tässä, mutta pituutta ja leveyttä hieman enemmän. Minttuisen raikasta, mutta ei liian hammastahnamaista. Suklaa ei jää liikaa varjoon. Tässä muodossa minttusuklaa toimii minulle paremminn kuin iänikuisena tahnana tumman suklaan alla. Kai tässä nostalgia valloittaa mielen, mutta on tämä silti herkullista.

Suklaa 19.04.2015 : Hyvää ja raikasta, mutta ei pysty syömään paljoa kerralla. akummallinen suutuntuma.

Nautiskelija 27.02.2015 : Mielenkiintoinen uutuus. Tai eihän tässä nyt mitään muuta uutta ole kuin koko. Peruspätkiksen isoveli. Mielestäni silti peruspätkis toimii edelleen paremmin. Tämä isompi kaipaisi paksumman suklaakuorrutuksen, sitten mintun ja suklaan maut olisivat balanssissa jälleen.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani