Laatusuklaa

FAZER Suklaalevyraadissa

Fazer iso pätkis
Tuotteen Fazer iso pätkis valmistusmaa on Suomi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,00 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Fazer -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Patukat.
 

Jarkko 17.03.2015
Hyvä ja raikas minttupatukka, edelleen, vaikka patukan koko onkin kasvanut. Koostumus on edelleen miellyttävä, jopa miellyttävämpi suuremman kokonsa ansiosta, kuin alkuperäisessä minipatukassa. Maun puolesta patukka ei tarjoa mitään uutta (eikä tarvikaan), mutta suurennus on parannus. EI kuitenkaan niin suuri, että arvosanaan vaikuttaisi.

Jenni V 27.02.2015
36-grammainen peruspätkiksen tuplakokoinen isoveli on tämän kevään Fazerin uutuus. Karkkihyllystä sitä ei meinaa edes löytää, niin paljon se näyttää originaalipatukalta. Konsepti on täysin sama kuin pikkupatukassa, minttutryffelitäytettä on 78% ja päällä on ohuelti maitosuklaata. Patukka on yhdessä osassa, ja on paksumpi kuin normipätkis. Maussa en huomaa juuri eroa pikkupatukkaan, tryffeli on minttuista, kuivaa ja sokerista, eikä muistuta mielestäni juurikaan aitoa tryffeliä. Pikkupatukkana mielestäni tämä jotenkin vielä toimi, mutta isoon olisi tarvittu paksumpi ja maukkaampi suklaakerros ja ehkä ulkonäköönkin jotain kivaa twistiä. Jännän "ei-vakavasti" otettava patukka.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani