Laatusuklaa

FAZER Suklaalevyraadissa

Karl Fazer popcorn maitosuklaa
Tuotteen Karl Fazer popcorn maitosuklaa valmistusmaa on Suomi. Se on saanut vierailijoilta pistekeskiarvon 2,33 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi jäsenten arviot tuotteesta ja kaikki Fazer -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Levyt (lisukkeelliset & maustetut), Tuotannosta poistuneet.
 

Nautiskelija 02.10.2015 : Ylivoimaisesti huonointa suklaaksi mainostetttua tuotetta mitä olen ikinä suuhuni pistänyt. Aivan karmeaa. Kuin pohjaan poltettuja popcorneja olisi pureskellut. Edes Fazerin mainio suklaa ei pystynyt tätä hirveää yhdistelmää pelastamaan. Sehän ei edes pääse maistumaan tämän ällötyksen läpi. Koko loppupäivän suussa maistuu palaneelle poppikselle. Ensimmäinen suklaalevyni joka on lentänyt roskiin!

NEo 01.06.2015 : Fazer on myös lähtenyt kehittelemään suklaata suolaisilla lisukkeilla (tai olihan se salmiakki tullut jo aikaisemmin). Popparipalaset tuntuvat rouheena suklaan seassa ja niiden maun kyllä tunnistaa. Pieni suolaisuus maistuu myös. Harmillisesti maitosuklaa meinaa jäädä poppareiden maun alle. Tämä lisuke sopisi hyvin vähemmän laadukkaaseen maitosuklaaseen, mutta Fazerin kanssa yhdistelmä ei oikein toimi.

Miia 08.02.2015 : 200g levy, jossa Fazerin Sinisen klassikkomaitosuklaan seassa suolattua popcornia. Tätä on tullut vetäistyä jo pari levyllistä ennen arvostelun laatimista... Foliota kääriessäni ja levyä käännellessä huomaan, että popcornia on suklaan seassa varsin runsaasti hienojakoisena rouheena. Tuoksu on reilun maitoinen, hiukan toffeinen. Ensimaku on pehmeä, runsaan maitoinen, Sinisen tuttu maku hiipii suuhun. Nopeasti popcorn kuitenkin pääsee esille ja ottaa yliotteen maistelun puolivälissä. Jälkimaussa esiin nousee hyvin hento, juuri havaittavissa oleva suolaisuus sekä Sininen suklaa, jälkimaussa yhdistyvät sekä Sininen että popcorn. Popcornrakeet rahisevat hampaissa ja tuntuvat melko sokeroiduilta (= kovilta). Toimiva yhdistelmä, Sininen ja popcorn sopivat hyvin yhteen ja mielestäni kumpikaan ei hallitse liikaa. Makeus on myös varsin hillityllä tasolla. Silti... Moraalinen piste nelosesta pois, sillä maailman hienoin maitosuklaa sekä leffateatterin lattialla litistynyt popcorn eivät vaan ajatustasolla edusta sitä "The" yhdistelmää (vaikka makuelimissä yhdistelmä toimiikin)... Siksi jää vahvaan kolmoseen.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani