Laatusuklaa

FAZER Suklaalevyraadissa

Karl Fazer popcorn maitosuklaa
Tuotteen Karl Fazer popcorn maitosuklaa valmistusmaa on Suomi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,17 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Fazer -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Levyt (lisukkeelliset & maustetut), Tuotannosta poistuneet.
 

Anita 05.05.2015
No nyt se odottamani Fasun sininen poppari suklaa ilmestyi maistelukääreestä minullekin. Oma ostettu levy vasta ilmestyi kaappiin. popkornin suurena ystävänä ja kuluttajana oletin saavani samanlaisen kokemuksen, kuin lapsuuden suklaakuorrutteisista poppareista. Mutta ei, nämähän ovat rapeita ja hieman suolaisia. Piti sitten hakea se oma levy lisämaisteluun, jotta osaan päättää mitä pidän tästä "avioliitosta". Suklaahan tuntuu jäävän hieman altavastaajaksi, mutta jotenkin tykästyin ihan nelosen verran. Täytyy tarkistaa mieltymykseni vielä myöhemmin uudelleen.

Katja Ke 01.05.2015
Fazerin levysuklaapalan välistä pilkottaa suurehkoja keltaisia sattumia. Tutun makeankaakaoisen maitosuklaan tuoksuun sekoittuu paahteinen tuoksu. Maussa tuntuu heti vahva riisisuklaamainen, mutta paahteisempi maku. Miellyttävä suolainen lisä suklaassa tuntuu myös. Hampaissa sattumat tuntuvat vähän turhan kovilta, ja niiden maku dominoi myös jälkimakua. Suutuntuma on kuivempi kuin yleensä Fazerin suklaissa, ja mukavasta suolaisesta ja paahteisesta lisästä huolimatta on tämä mielestäni vain himpun lisukkeetonta mallia parempaa.

Teresa 30.04.2015
Ah, Fazerin jotain maustettua maitosuklaata selvästikin tämä. Jaa, tää on sitä uutta popcornsuklaata. Maissin mausta ei voi erehtyä! Jännä kun ovat laittaneet popcornsuklaaseen maissin tässä muodossa, siis suolattuina ja paahdettuina maissinjyvinä popcornien sijaan. Ei sinänsä, kyllä tässä on maissi saatu maistumaan erinomaisen hyvin. Popcornin maku taas...ei.

Ainakin minulle popcornin maku on osittain kiinni juuri siinä popcornin rakenteessa, siinä paukahtaneessa maissinjyvässä, sen tekstuurissa ja rakenteessa - ja toinen osa makua on suolalla ja voilla. Suolatut ja paahdetut maissinjyvät ovat kyllä nekin hyviä naposteltavia, mutta popcorneja ne eivät ole. Eli tämän suklaan nimi johtaa pahasti harhaan.

Maku on suklaassa kuitenkin ihan kohdillaan. Fazerin perusmaitosuklaata, lisällä. Makeatahan tämä on, kuten nyt Fazerin maitosuklaat yleensäkin - vaikka tuo suolamaissi tuo kyllä myös suolaisuutta mukavasti makuun. Pidän valtavasti maissista kyllä makuna ja sen on hyvin yhdistetty kyllä tässä suklaan makuun.

Mutta minua nyt häiritsee ihan suunnattomasti tuo popcorn-nimitys tässä suklaassa. Sen vuoksi annan tälle pisteitä vain 3, sillä en tykkää että suklaan nimi johtaa ostajia harhaan. Tulen ihan varmasti ostamaan tätä suklaata jatkossa kaupasta silloin, kun tekee mieli maissisuklaata. Kuitenkin, jos haluan popcorn-suklaata, aion jatkossakin ostaa tätä Milkan versiota - siinä on popcorn mukana popcornina, eikä paahdettuina maissinjyvinä!

Joni 29.04.2015
Tätä menee tällä hetkellä pari levyä kuukaudessa tässä taloudessa. Hyvin makeaa, mutta suolaisuus tasapainottaa. Erinomaista mättösuklaata.

Jenni R 29.04.2015
Suklaan maitosuklaiset palat paljastavat tekstillään merkin heti. Popcornin maku tunnistettavissa, mutta kovin rasvainen maku, ei miellytä aromillaan. Paahteinen, keksimäinen. Arkinen, eikä säväytä erikoisesti.

Ansela 28.04.2015
Nyt näyttää perinteiseltä Fazerin siniseltä, sekä muutenkin aika tutulta tuotteelta lisäpipanoineen. Jep, tämä on popcornia. Pidän tästä yhdistelmästä mikä tapahtuu suussa; suklaa sulaa, maissit ritisee ja suolaisuutta ponnahtelee sekaan sopivassa suhteessa.

Aki 26.04.2015
Toinen Fazerin sininen perään, tässäkin näkyy olevan sattumia mukana. Liekö nokassa tukosta, kun tästäkään en tuoksua löydä. Ensipuraisu paljastaa helposti sattumien sisällön, eli suklaan popcornin liitosta kyse. Molemmista pidän, mutta yhdistelmä ei vakuuta. Ehkä toimisi minulle paremmin, jos tämän seassa olisi suolakiteitä tai popcornit olisivat voimakkaammin suolattuja. Tällaisenaan jää hieman vaisuksi.

Veli-Matti 19.04.2015
Fazerin sinistä maitosuklaata ilmeisestikin popkornilla höystettynä. Kohderyhmää voi vain arvella. Heille, jotka haluavat leffateatterifiiliksen kotonaan, samalla kun syövät suolaisenmakeaa rasvaa? Erittäin huonosti toimiva kokonaisuus. Pidetään suklaa suklaana, ja popkornit popkorneina... Kyllähän tätä pari palaa testaa, mutta levynä jää kauppaan. Jotain muuta, kiitos!

Eeva-Liisa 17.04.2015
Näyttää pähkinäiseltä, vaikka ei sitä ole. Heti alkuun tulee kiva maissinen popcornin maku, ehkä hieman pähkinäinenkin sivumaku. Kivan makea ja mukava koostumus. Mieleen tulee lapsuuden riisisuklaa. Popcornia on juuri sopivassa suhteessa.

Alexandra 13.04.2015
Jännä yhdistelmä pehmeätä suklaa ja rapea popcorn täytettä. Ei jää janoista oloa suussa.

Iikka 22.02.2015
En tiedä mitä lienee nämä sattumat välissä, mutta yhtäkkiä erikoisen värisiä ovat. Tuoksu hyvin mieto. Oho, popcornia vaiko maissimuroja? Paahteinen ja suolattu maku, mutta kuitenkin aivan hemmetin makea. Toinen palanen tuntui jo inhimillisemmältä. Taivun neloseen, koska satun pitämään popcornista.

Jarkko 19.02.2015
Talven uutuus Fazerilta. Popparisuklaata on tullut muilta valmistajilta maisteltua aikaisemminkin, joten tässä ei ole ideana varsinaisesti mitään uutta. Sinisen suklaan seassa on popparinpalasia ja varsin kovia tuntuvat olevankin. Minä melkein väittäisin, että tässä ei ole popcornia lainkaan vaan jotain maissimuroja. Maissistahan ne popparitkin tehdään, mutta poppareissa sentään on sitä pehmeämpää valkoistakin osiota. Tämä on minun suulle liian kovaa pureskeltavaa, puhumattakaan että tätä pystyisi imeskelemään. Sininen suklaa maistuu jostakin syystä normaalia tummemmalta "popparien" kanssa. Syötävä, mutta ei mene kestolistalle.

Hanna P 19.02.2015
Fazerin sinistä jollakin pähkinänkaltaisella sattumalla. Jee, rousketta! Mutta voi: Paahtunut ja riisisuklainen maku! En tykkää... oikeastaan sivumaku muistuttaa niitä mauttomia valkoisia riisikakkuja. Menihän nuo neljä palaa alas ihan sujuvasti, mutta taidan vastaisuudessa jättää tämän herkun sitä enemmän arvostaville! Kunhan tämä maku vielä lähtisi pois suusta ja nämä palat hampaista...

Annamari 19.02.2015
Tuttua Fazerin maitosuklaata ja seassa kellertävia sattumia, jotka paljastuvat melko koviksi maissipaloiksi tai rouheeksi. Jopas vaan rouskui suussa. Rouskeet olivat kivoja, mutta veivät kyllä huomion muuten hyvältä suklaalta. Ei minusta onnistunein tuunaus tuttuun siniseen, mutta kyllähän tuota rouskutteli. Suolaa olisin kaivannut selvästi lisää.

Päivi 18.02.2015
Palasessa sattumia seassa. Heti maistuu suolaiselle popcornille. Rouskuvaa ja maukasta. Silti maku muuttuu hieman tympeäksi ja oudoksi. Tuntuu melko kovalta suussa ja popcornin palaset tekee jopa kipeää. Jostain syystä tää ei toimi. En oikein pidä. Pettymys.

Jenni V 17.02.2015
Hiihtoloman leffamässyksi valikoitui popparit ja suklaan yhdistelmä, uutuus joka tuntuu tulleen hiljakkoin lähes jokaiselta isolta suklaabrändiltä... Siinä mielessä ideana tämä on Fazerilta vähän tylsä. Tässä versiossa on perussinisen joukossa 6% paahdettua maissia ja 0,1% suolaa. Poppari on todella voimakkaasti läsnä suklaassa, suklaa on ehdottomasti pureskeltavaa laatua popparin (liiankin) kovan rakenteen takia. Tykkäsin siitä, että tämä maistuu ihan aidolle paahteiselle popparille, ja suolakin antaa suklaaseen ajoittain kivaa pikanttia makua. Siniselle suklaalle plussaa siitä, että se ei ole lainkaan liian makea combo popparin kanssa, miinusta toisaalta taas sille että popparin voimakas maku jättää sinisen loistavan perusmaun varjoonsa. Kolme pistettä, yksi parhaista maistamistani popparisuklaista, mutta varianttina ei suosikkejani.

Kirsi I 06.02.2015
Tätä on menossa maisteltavana jo toinen levy. Suklaapopcornit ovat kerrassaan hyviä, vähäsen minua haittaa suutuntuma, jossa tuntuu kuin suklaan joukossa olisi pelkkiä paahdettuja jyviä, siis niitä kovia kuoria eikä sitä valkoista poksahtanutta popcornia. Suolaisuutta on sopivasti ja paahdetun maissin maku jää pitkäksi aikaa suuhun, sopivasti maitosuklaalla ryyditettynä. Kontrollilevy on parantanut pisteitä.

Janne J 05.02.2015
Odotukset popcorn-suklaan osalta eivät ollut korkealla, olkoonkin että kyseessä on Fazerin yleensä laadukkaan sinisen sarjan levy. Olikin positiivinen yllätys, että popcorn maistuu juuri sellaiselta kuin leffateatterissa, eikä se ole liian suolaista. Negatiivistakin löytyy, nimittäin hyvän suklaan maku jää kyllä popcornin varjoon. Mutta muutenpa Fazerin tuotekehityslaboratoriolle pitää nostaa hattua, niin hyvällä maulla on popcorn ja suklaa naitettu maittavaksi paketiksi. Perheen muut maistelijat pitivät tätä turhan makeana, mutta minun mielestäni tämä on vallan kelpo mässytyssuklaa juuri tällaisena.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani