Laatusuklaa

FAZER Suklaalevyraadissa

Fazer dark chocolates 70% (170g)
Tuotteen Fazer dark chocolates 70% (170g) valmistusmaa on Suomi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,00 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Fazer -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Kaakaopitoisuus 65-74%, Rasiat, pussit & yksittäiskäärityt, Tuotannosta poistuneet.
 

Jenni V 21.03.2015
Rasiallinen runsaaseen kiiltävään paperiin käärittyjä täyssuklaisia korkeita nappeja. Pahvinen rasia on tyylikäs, mutta yllättävän heppoista pahvia. Uutta ideaa on haettu lokeromaisesta avaamistavasta, mutta heppoisuus jää silti hieman häiritsemään, sillä rasia ei mikään halpa ole.

Haukkaan tummasta yksinkertaisella tekstillä koristellusta napista, ja huomaan että suklaa on aika kovaa. Mutta, aivan huomattavan silkkistä, sulaa suussa kuin unelma! Silti suklaa ei tunnu rasvaiselta. Hedelmäisiä aromeja ei löydy, mutta nautin silti suklaasta erittäin paljon. Kaakao maistuu rehellisesti itseltään, vahvalta ja konstailemattomalta. Jotenkin hauskan suomalainen suklaa, sellainen poikki ja pinoon ja laadulla -malli. Neljä pistettä. Ja sassiin.

Hanna P 11.03.2015
Fazerin täyttä 70% tummaa suklaata kivassa kääreessä. Tuleepa mieleen sanonta: " Moni kakku päältä kaunis" jne. Tässä tapauksessa pakkaus ja suklaa ovat kivoja nättejä, mutta ei ole Fazerin tumma suklaa ei ole , että tämä tuote menettelevästä paremmaksi nousisi. Vaan syöhän tätä ( varsinkin jos parempaa ei ole).

Iikka 26.02.2015
Herkullisen nyssykän sisältä paljastuu yllättävän pieni konvehti (pettymys). Ja sekin paljastui kovaksi umpisuklaaksi (pettymys). Suklaa on tummaa, kaakaoista ja makeaa tummaksi suklaaksi. Kyllähän näitä imeskelee. Kahden pettymyksen jälkeen ei voi antaa antaa arvosanaksi yli 3.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani