Laatusuklaa

FAZER Suklaalevyraadissa

Fazer da-capo yksittäiskääritty cappuccino 47%
Tuotteen Fazer da-capo yksittäiskääritty cappuccino 47% valmistusmaa on Suomi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,00 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Fazer -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Kaakaopitoisuus 40-64%, Rasiat, pussit & yksittäiskäärityt, Tuotannosta poistuneet.
 

Kirsi I 25.02.2015
Kahviversio klassikkosuklaasta. Tuoksu on maitokahvinen, eli ei hirveän voimakkaasti kahvinen. Kahvin maku sekoittuu ja sopii hyvin tummaan rommin ja suklaan makuun, lämmin yhdistelmä, ja oikeastaan yllätävän hyvää on.

Jenni V 01.01.2015
Iloisen keltainen konvehtiversio da-caposta on ollut nyt muutaman vuoden markkinoilla, ja ollut ilmeisen suosittu. Niinpä tänä vuonna joku on kekkaissut tuotteesta maitokahvin värisen ja makuisen version, italiaanoksi cappuccinon makuisen siis. Tuoksu on makean kahvinen, ulkonäkö samanlainen kuin perusversiossakin, eli tumma pyörekulmainen pökäle. Haukkaan palasen ja totean, että tämä ei maullisesti yllä läheskään samaan kuin perusversio. Semitummaa pintasuklaata on huomattavan ohut kerros, ja sisuksen "tryffeli" on dacapomaisen kuivaa ja lohkeavaa. Nämä tekijät eivät niinkään häiritse, vaan se, että tryffelistä on tehty ylimakeaa ja esanssinen maitokahvista. Muistelen että jossakin fazerin suklaaboksissa on ihan vastaava konvehti nimellä "latte". Tämäkin olisi ollut saanut olla nimeltään "lattea" minun puolestani.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani