Mainospaikka vapaana

FAZER Suklaalevyraadissa

Fazer dumle mix
Tuotteen Fazer dumle mix valmistusmaa on Suomi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 2,00 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Fazer -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Rasiat, pussit & yksittäiskäärityt.
 

Jenni V 01.01.2015
Pussillinen kolmea eri makua sisältäviä dumletoffeita, punaisia, ruskeita ja violetteja. Sekoitussuhde vaihdellee pussissa, mutta tällä ei nyt ollut merkitystä arvosanan kannalta, kun päädyin antamaan kaikille mauille saman arvosanan.

Punainen (original): Klassikko, maitosuklaalla ohuesti kuorrutettu soft toffee. Suklaa katoaa toffeen päältä imeskellessä todella nopeasti, joten toffee jää yksinään syötäväksi. Toffeen rakenne on hiukan sitkeä, ja jos näitä enemmän söisi, tulisi leuat aikamoisen kipeäksi, ja hampaat täyteen tahmaa. Toffeen aromi on kuitenkin aito "dumle", pidän siitä vaikka se pikkuisen makeaa onkin. Enemmän suklaata ja vähemmän sitkeyttä ja makeutta, niin olisin antanut kolmosen, nyt vain 2p.

Ruskea (dark): Hiukan tunkkaiselta tuoksuva ja normaalia tummemman värinen pötkylä. Kuorrutesuklaassa on outo häiritsevä aromi, tummaa se on selkeästi. Myös täytetoffee on kaakaoista, ja siinäkin on vähän outo aromi... vähän liköörikonvehtimainen /kirsikkainen sellainen. Plussaa toffeen pehmeydestä ja tuoreesta rakenteesta, sitä oli ilo imeskellä, mutta valitettavasti tuo outo aromi laski pisteet kakkoseen.

Violetti (liquorice): Pinnan maitosuklaata on ohuelti, ja se maistuu samalta kuin originalissa. Sisällä on tuoreen tuntuista melassilla maustettua toffeeta. Maku muistuttaa twist-pussin lakukonvehdin lakuisuutta. Lakuisuus ei oikein tunnu aidolta ja kokonaisuus on liian makea. 2 pistettä siis.

Eli pussin keskiarvo jää kakkoseen, mikroeroja toisaalta löytyy, jos saisin valita, niin ensin poimisin pussista originalin, sitten liquoricen ja vasta viimeisenä darkin. Mutta jos vieressä olisi pussillinen muuta suklaata, todennäköisesti käsi kävisi ensiksi siellä.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


UUTISKIRJETILAUS / Hallinnoi

Mobiili Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Klaani Luontaistuotteet Lehtitarjoukset