Laatusuklaa

FAZER Suklaalevyraadissa

Karl Fazer milk & white chocolate patukka
Tuotteen Karl Fazer milk & white chocolate patukka valmistusmaa on Suomi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,73 ja löytyy top 100 -listan sijalta 80. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Fazer -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Patukat, Valkosuklaiset.
 

Jenni V 26.09.2011
Tämän tullessa markkinoille Fazerin sinisen ja valkoisen suklaan yhdistäminen tuntui erittäin herkulliselta vaihtoehdolta. Todellisuus oli kuitenkin toista. Suklaat eivät tue toisiaan yhtään, maut eivät erotu tarpeeksi toisistaan. Molemmat tuntuvat hirveän pliisuilta ja patukka on aika mauton. Ehkä menisi paremmin joku moussetäyteratkaisu, eli Fazerin sinisen kuoren sisällä valkosuklaavaahtoa tai vaikka toisinpäin. Tiedä häntä, varmaa on vain että tämä versio ei toimi.

Jari 10.07.2008
Tämä maistuu hyvälle. Maitosuklaata ja valkoista suklaata, ihan perussuomalaista suklaata. Tässä tulee sopivasti hyvin yhteen maitosuklaa ja valkoinen suklaa. Yksi palanen riittää hyvin makuelämykseen koko päiväksi.

Henriikka 19.06.2008
Kääre on mukava; Hyvin isänmaallinen. Itse suklaa herättää hieman epäilystä, koska siinä on tuota valkoista suklaata. Alkuun tämä maistuu jopa hyvältä. Ensiksi maistan maitosuklaan, joka on fazerilla hyvää, mutta sitten suuhun hiipii tuo valkosuklaan maku, josta en vaan pidä. Eihän se ole suklaata nähnytkään. Valkosuklaa pilaa tämän makunautinnon ja tekee suklaasta liian makean makuista.

Suklaan rakenne on hyvä. Koskaan en ole Fazerin suklaassa rakenteeseen pettynyt, enkä pety tässäkään... Mutta edelleen olen sitä mieltä, ettei valkosuklaata saisi edes kutsua suklaaksi ja se pilasi tämänkin patukan (kuten monet muutkin). Arvosanaksi annan 2. Muuten hyvää, mutta valkosuklaan saisi jättää pois. Tekisi mieli antaa vielä yksi piste kääreen suomen lipusta, mutta se ei taitaisi olla enää suklaan arvostelua. ;)

Reeta 19.05.2008
Tässä taitaa valkosuklaata olla vähemmän kuin maitosuklaata, mutta siltikin maistan todella vahvasti nimenomaan valkosuklaan. Hyvää tämä silti on. Ei ole ylimakeaa.

Meeri 12.01.2008
Tämän suklaan syömiseen on pakko keskittyä, jos haluaa erottaa valkosuklaan maun Fazerin perussinisestä. Täydellisyyttä hipovan konvehdin aikaansaamiseksi sinisen suklaan osuutta olisikin syytä aavistuksen verran vähentää. Erottaisikohan tätä sokkotestissä täyssinisestä suklaasta..?

Tytti 12.09.2007
Valkoista ja perinteistä sinistä suklaata. Napsahtaa mukavasti, melko kovaa suklaata. Makuyhdistelmä on täyteläinen, ehkä vähän kirpeähkö. Hyvä idea yhdistää tällä tavalla sini-valkoinen Suomisuklaa!

Anja 03.09.2007
Fazerin sininen suklaakarkki valkosuklaalla. Hyvää mutta outo sivumaku.

Minna Hi 03.09.2007
Valkosuklaata ja maitosuklaata kerroksissa. Sinisen suklaan rakenne, loksahtaa hampaissa puraistaessa. Valkoinen suklaa maistuu päällimmäisenä. Tähän tulee himo, voisi ahmia! Ihanan pehmeä imeskeltäessä (kuten sininen).

Salla Elina Salo 13.04.2007
Kiinnostava ideana, mutta toteutuneena makuyhdistelmänä en pidä kummoisena. Tuttu perusmaitosuklaa peittää valkosuklaan maun alleen, mutta onhan suhdelukukin 60% ja 40% maitosuklaan hyväksi. Kausituotteena ok. Aukeneekohan turistille, miksi "sininen" suklaa onkin ihan tavallisen ruskean väristä?

Antti M 12.01.2007
60% Sinistä ja 40% valkoista suklaata eli ihan syötävä yhdistelmä. Itse en valkosuklaata juuri syö mutta tämä on ihan kelpo viritys! Ei kyllä pääse TopTen-patukaksi omalle listalleni...

Jarkko 14.12.2006
Karamellimainen, hieman jopa Daimin maku syntyy tästä valko- ja maitosuklaan yhdistelmästä. Todella maukasta, mutta näin pieninä annoksina jää lähinnä ärsyttämään... Tätä (jos jotain) pitäisi myydä isoina levyinä!

Janne J 14.12.2006
Jaahans, kombinaatio valkoista ja maitosuklaata. Ei pöllömpää, mutta molempia on tullut maistettua maistuvampina versioina erikseen. Eli yhdistelmä ei ole minun makuuni.

Satu 14.12.2006
Onnistunut maitosuklaa - valkosuklaayhdistelmä. Tässä sinivalkoisessa uutuudessa on kaikki ainekset klassikoksi. Herkullista!

Antti H 14.12.2006
Ulkonäöstä päätellen valkoisen ja maitosuklaan yhdistelmää. Maku vastaa ulkonäköä. Valkoinen suklaa pehmentää mukavasti maitosuklaan makua.

Susanna K 14.12.2006
Kiva kakskerroksinen suklaa jossa päällinen valkosuklaata, alin maitosuklaata. Loistava kokonaisuus ja makeus kohdallaan, ei liian imelää. Molemmat maut maistuvat ominaan mutta silti yhdessä
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani