Mainospaikka vapaana

FAZER Suklaalevyraadissa

Karl Fazer exclusive thin white
Tuotteen Karl Fazer exclusive thin white valmistusmaa on Suomi. Se on saanut vierailijoilta pistekeskiarvon 4,17 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi jäsenten arviot tuotteesta ja kaikki Fazer -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Levyt (lisukkeettomat), Tuotannosta poistuneet, Valkosuklaiset.
 

perisoreus 01.03.2011

jipsu 17.08.2008 : Hyvää..sopivan makeaa.

heiska 31.10.2007

suklaahirviö 27.04.2007 : Voiko valkosuklaa koskaan olla pahaa? :) Niin pitkälle en sentään menisi, että pahaksi moittisin, mutta lajissaan minusta tämä oli HUONO. Äklörasvainen ja mitään sanomaton maku. Maistoin pari palaa ja lopun taidan uhrata roskiksen jumalalle.
Koko Fazerin Exclusive-sarja on minusta pahimmanlaatuista huijausta. Ei se tee tuotteesta ekslusiivista, jos siihen vain mättää reilusti rasvaa!
Pysyn edelleen Fazerin lime&sitruuna blockin ystävänä. Vaikka se leivontaan tarkoitettu onkin, niin minusta se on raikkaampaa ja maukkaampaa valkosuklaata kuin tämä nyt maistamani.

söpöliini 29.03.2007 : Tämä on täudelinen tuote! Olen hyvin perso valkosuklaalle! Tämä on parasta suklaata huom. VALKOsuklaata! Se on niin täyteläistä!!!!! Ei siihen saa laittaa mitään pähkinöitä tai siitä tulee pahaa! Inhoan suklaita joissa on pähkinöitä! Ne pähkinät pillavat suklaan aidon maun! Ei ei eiei ja EI!!!! Se menee täysin pilalle jos joku laittaa siihen pähkinöitä! Se on täydellistä suklaata!!

1 07.02.2007
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


UUTISKIRJETILAUS / Hallinnoi

Mobiili Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Klaani Luontaistuotteet Lehtitarjoukset