Laatusuklaa

FAZER Suklaalevyraadissa

Karl Fazer exclusive thin white
Tuotteen Karl Fazer exclusive thin white valmistusmaa on Suomi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,44 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Fazer -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Levyt (lisukkeettomat), Tuotannosta poistuneet, Valkosuklaiset.
 

Antti M 27.11.2008
Ekslusiivista valkosuklaata Fazerin malliin. Paketista sekä pienestä koosta (80g) plussaa mutta maku on silti, mitä valkosuklaalta odottaakin eli voimainen. En pidä mausta, joten ilman lisukkeita tämä suklaa ansaitsee parhaimmillaan kakkosen.

Mirja 17.02.2007
Maistoin tänään tätä ensimmäisen kerran ja yllätyin positiivisesti, maku pehmeä,sopivan makea, sulaa suussa hyvin ja jättää mukavan jälkimaun. Sopivan ohut, mutta hieman liian isot palaset jotka lohkeavat kahtia liian helposti.

Salla Elina Salo 11.02.2007
Oikein miellyttävä laadukkaan valkoisen suklaan maku. Ei kaipaa oheismakuja. Ohuet palat ovat loistava keksintö, ne sulavat ihanasti suussa! Pakkaus on erittäin tyylikäs.

Jarkko 14.12.2006
Palakoko on tässä hieman liian iso. Muuten suklaa on makeata valkosuklaata, jossa on valitettavasti havaittavissa monille valkosuklaille ominainen latexin hajun maku. Olisi kiva tietää mistä tuo tulee... Ihan ok pieninä annoksina, mutta liikamakeus vaivaa viimeistään toisen palasen jälkeen.

Janne J 14.12.2006
Lievää voimaisuutta lukuunottamatta hyvää valkosuklaata. Jälkimaku on erityisen miellyttävä. (Liian) makeaahan tämä kyllä oli.

Satu 14.12.2006
Ohutta valkosuklaata, jonka maku on aluksi hieman voimainen, mutta kehittyy aromikkaammaksi loppua kohden. Miellyttävä jälkimaku.

Antti H 14.12.2006
Miedosti voin makuista valkoista suklaata. Suklaan koostumus on kohdallaan, mutta maussa olisi parantamisen varaa. Jollakin lisäyksellä, esim. pähkinöillä, tästä voisi tulla herkkua.

Antti K 14.12.2006
Maistuu todella hyvältä, tulee kinder-suklaa mieleen, tosin lopussa valkosuklaan tunnusmerkit eli karkeus ja jauhomaisuus nostavat päätään. Tähän jos lisäisi kindermäisesti valkosuklaa kerroksen päälle niin avot! Tosin taas suklaa pitäisi olla ehkä vieläkin ohuempaa nimestä huolimatta.

Susanna K 14.12.2006
Siis yksinkertaisen hyvää, kaikki maut kohdallaan eikä älyttömän makeaa, taidan maistaa hieman hedelmäistä makua. Ihanaa valkosuklaata! Palat vain saisi olla muhevampia.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani