Fazer

FAZER Suklaalevyraadissa

Fazer da-capo yksittäiskääritty 47%
Tuotteen Fazer da-capo yksittäiskääritty 47% valmistusmaa on Suomi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,77 ja löytyy top 100 -listan sijalta 72. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Fazer -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Alkoholia sisältävät, Kaakaopitoisuus 40-64%, Rasiat, pussit & yksittäiskäärityt.
 

Joona 14.06.2016 (Jäsenprofiili)
Fazerin klassikkotuote nyt yksittäiskäärittynä. Pidän rasian designistä, keltainen ja ruskea sopii mielestäni oikein hyvin yhteen. Konvehti on melko ruma mielestäni, se on vain musta epämääräinen pötkylä. Suklaakin näyttää jotenkin niin hirveän tummalta tässä konvehdissa. Tuoksu on hyvä - jokin alkoholi tässä tuoksuu. Alkoholi maistuu myös konvehdissa, mutta se ei ole niin hyökkäävä, kuin esim. liköörikonvehdeissa. Suklaa jää valitettavasti tässä kakkossijalle, olisin toivonut paksumpaa suklaakerrosta (onhan Fazerin semitumma yksi suklaasuosikeistani). Jälkeenpäin tarkasteltuna se alkoholi oli rommi. Oikein hyvä konvehti, miinusta konvehdin ulkonäöstä ja suklaan vähyydestä.

Kirsi I 23.01.2015 (Jäsenprofiili)
Suklaapatukkaan verrattuna yksityäiskäärityt ovat jotenkin pehmeämmän makuisia. Ovat melko tiiviitä, mutta pehmeitä, ei siis ollenkaan toffeemaista sitkeyttä. Tuttu rommisuklaan maku löytyy.

Aki 16.08.2010 (Jäsenprofiili)
Suklaan ja rommin liitto, ei voi ainakaan pahasti metsään mennä.

Antti K 04.01.2008 (Jäsenprofiili)
Tuttu ja turvallinen maku tavallisesta poikkeavassa muodossa, maku pysyy samana. Tässä on ja on aina ollut niin outo maku etten oikein osaa kuvaillakaan, maku ei ole suussasulava ja makea vaan rakeinen, kuiva, hienostunut, karhea, nihkeä, lämmin, hellä ja hyvä....montakin asiaa voi kuvailla näin.

Jarkko Karhunen 20.12.2007 (Jäsenprofiili)
Tumma, sileä ja kauniin yksinkertainen konvehti, joka tuoksahtaa selvästi tummalta suklaalta. Sisus on tryffelimäistä, mutta täyte on kuitenkin niin jankkia, että se kävisi melkein toffeesta. Koostumus siis on siedettävä, mutta maku kaukana siitä. Alkoholin pistävä maku luo suuhun varsin epämiellyttävän tunteen. Tämä ei kuitenkaan ollut ihan niiiiin pahaa kuin miten asian muistin, mutta enpä tätä jatkossa kaipaa edes koristeeksi.

Susanna K 20.12.2007 (Jäsenprofiili)
Tumma, sukkulan muotoinen suklaakonvehti joka paljastuu heti ensi nakertamalla Da Capoksi. Da Capo -patukka kuuluu suosikkeihini pikkupatukka-osastolla ja toimii myös tällaisessa muodossa. Olen Da Capo taivaassa !

Antti H 20.12.2007 (Jäsenprofiili)
Tumman Dumlen näköistä suklaata. Suussa mauksi paljastuu punssi. Laadukkaan oloinen toteutus, mutta ei sovi minun makuuni.

Satu 20.12.2007 (Jäsenprofiili)
Daa-daa-daa-da-daa-da ... yritän suggestoida itseäni parempiin fiiliksiin, kun tämä kaappo sai mielen tumman ruskeaksi. Eikö tämän valmistusta voisi jo lopettaa? Vitsi, vitsi...

Antti M 26.10.2007 (Jäsenprofiili)
Retroa eli tutun keltaista sävya twist-käärityssä DaCapossa, joka tuoksuu tuttuun tapaan hitusen rommille ja sulaa suussa mainiosti. Täydet pisteet tästäkin versiosta. Näitä on kiwa sekoittaa vaikka Fazerin Julia-marmeladikonvehdin kanssa, kuten aikanaan alkuperäistä patukkaa Jimin kanssa päällekkäin. Vanhat muistot siis heräävät ajalta tehtaan varjossa...

Mirja 23.11.2006 (Jäsenprofiili)
Namskis maistuu samalta kun patukkakin. On ihanaa että näitä saa nykyään konvehteina.

Mika 22.11.2006 (Jäsenprofiili)
DaCapo uudessa muodossa. Muistot jo lapsuudesta tulee mieleen. Mahtavaa!

Marjo 22.11.2006 (Jäsenprofiili)
Kiiltävä, joku viina-aromi... Hei, tämä on tämä ihana vanha tuttu juttu! Maukas, hyvän napakka, aivan mahtava!

Janne J 22.11.2006 (Jäsenprofiili)
Mmm.. tutun oloista. Päällä tummaa suklaata, sisällä tummaa ja pehmeää, miedosti alkoholille maistuvaa täytettä. Sopivasti makea herkkupala, meinasin antaa vitosen.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


UUTISKIRJETILAUS / Hallinnoi

Mobiili Facebook
Laatusuklaalta maukkaimmat suklaat pukinkonttiin
Klaani Luontaistuotteet