Laatusuklaa

FAZER Suklaalevyraadissa

Fazer da-capo yksittäiskääritty 47%
Tuotteen Fazer da-capo yksittäiskääritty 47% valmistusmaa on Suomi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,71 ja löytyy top 100 -listan sijalta 88. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Fazer -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Alkoholia sisältävät, Kaakaopitoisuus 40-64%, Rasiat, pussit & yksittäiskäärityt.
 

Jenni V 30.05.2018
Kauanpa on kestänyt ennen kuin konvehtimuotoisen "takapoon" arvion kirjoitan... Ehkä johtuu kääreen väristä, kun yleensä käärekonvehteja tulee syötyä lähinnä jouluna eikä keltainen oikein istu siihen. Anyway, Kääreen sisällä on erittäin vaatimattoman näköinen tummahkolla suklaalla ohuesti kuorrutettu rakeinen rommitryffelikonvehti. Maku on tuttu, patukkaan verrattuna vaan täytettä on enemmän. Patukkana vai konvehtina? Ehdottomasti patukkana, konvehdiksi tämä on vähän liian arkinen rakenteeltaan, ja kyllä se perinteinen patukka minua miellyttää muutenkin kuorrutteen suhteen vuoksi. Kolmonen kuitenkin, kuvittelisin tämän maistuvan sekä lapsille että aikuisille.

Joona 14.06.2016
Fazerin klassikkotuote nyt yksittäiskäärittynä. Pidän rasian designistä, keltainen ja ruskea sopii mielestäni oikein hyvin yhteen. Konvehti on melko ruma mielestäni, se on vain musta epämääräinen pötkylä. Suklaakin näyttää jotenkin niin hirveän tummalta tässä konvehdissa. Tuoksu on hyvä - jokin alkoholi tässä tuoksuu. Alkoholi maistuu myös konvehdissa, mutta se ei ole niin hyökkäävä, kuin esim. liköörikonvehdeissa. Suklaa jää valitettavasti tässä kakkossijalle, olisin toivonut paksumpaa suklaakerrosta (onhan Fazerin semitumma yksi suklaasuosikeistani). Jälkeenpäin tarkasteltuna se alkoholi oli rommi. Oikein hyvä konvehti, miinusta konvehdin ulkonäöstä ja suklaan vähyydestä.

Kirsi I 23.01.2015
Suklaapatukkaan verrattuna yksityäiskäärityt ovat jotenkin pehmeämmän makuisia. Ovat melko tiiviitä, mutta pehmeitä, ei siis ollenkaan toffeemaista sitkeyttä. Tuttu rommisuklaan maku löytyy.

Aki 16.08.2010
Suklaan ja rommin liitto, ei voi ainakaan pahasti metsään mennä.

Antti K 04.01.2008
Tuttu ja turvallinen maku tavallisesta poikkeavassa muodossa, maku pysyy samana. Tässä on ja on aina ollut niin outo maku etten oikein osaa kuvaillakaan, maku ei ole suussasulava ja makea vaan rakeinen, kuiva, hienostunut, karhea, nihkeä, lämmin, hellä ja hyvä....montakin asiaa voi kuvailla näin.

Jarkko 20.12.2007
Tumma, sileä ja kauniin yksinkertainen konvehti, joka tuoksahtaa selvästi tummalta suklaalta. Sisus on tryffelimäistä, mutta täyte on kuitenkin niin jankkia, että se kävisi melkein toffeesta. Koostumus siis on siedettävä, mutta maku kaukana siitä. Alkoholin pistävä maku luo suuhun varsin epämiellyttävän tunteen. Tämä ei kuitenkaan ollut ihan niiiiin pahaa kuin miten asian muistin, mutta enpä tätä jatkossa kaipaa edes koristeeksi.

Susanna K 20.12.2007
Tumma, sukkulan muotoinen suklaakonvehti joka paljastuu heti ensi nakertamalla Da Capoksi. Da Capo -patukka kuuluu suosikkeihini pikkupatukka-osastolla ja toimii myös tällaisessa muodossa. Olen Da Capo taivaassa !

Antti H 20.12.2007
Tumman Dumlen näköistä suklaata. Suussa mauksi paljastuu punssi. Laadukkaan oloinen toteutus, mutta ei sovi minun makuuni.

Satu 20.12.2007
Daa-daa-daa-da-daa-da ... yritän suggestoida itseäni parempiin fiiliksiin, kun tämä kaappo sai mielen tumman ruskeaksi. Eikö tämän valmistusta voisi jo lopettaa? Vitsi, vitsi...

Antti M 26.10.2007
Retroa eli tutun keltaista sävya twist-käärityssä DaCapossa, joka tuoksuu tuttuun tapaan hitusen rommille ja sulaa suussa mainiosti. Täydet pisteet tästäkin versiosta. Näitä on kiwa sekoittaa vaikka Fazerin Julia-marmeladikonvehdin kanssa, kuten aikanaan alkuperäistä patukkaa Jimin kanssa päällekkäin. Vanhat muistot siis heräävät ajalta tehtaan varjossa...

Mirja 23.11.2006
Namskis maistuu samalta kun patukkakin. On ihanaa että näitä saa nykyään konvehteina.

Mika 22.11.2006
DaCapo uudessa muodossa. Muistot jo lapsuudesta tulee mieleen. Mahtavaa!

Marjo 22.11.2006
Kiiltävä, joku viina-aromi... Hei, tämä on tämä ihana vanha tuttu juttu! Maukas, hyvän napakka, aivan mahtava!

Janne J 22.11.2006
Mmm.. tutun oloista. Päällä tummaa suklaata, sisällä tummaa ja pehmeää, miedosti alkoholille maistuvaa täytettä. Sopivasti makea herkkupala, meinasin antaa vitosen.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani