Laatusuklaa

FAZER Suklaalevyraadissa

Fazer dumle sitruuna-kaneli yksittäiskääritty
Tuotteen Fazer dumle sitruuna-kaneli yksittäiskääritty valmistusmaa on Suomi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,50 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Fazer -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Rasiat, pussit & yksittäiskäärityt, Suklaakuorrutteiset, Tuotannosta poistuneet.
 

Jarkko 24.11.2006
Enpä ole tähän makuyhdistelmään törmännyt muualla kuin tänä talvena kauppoihin ilmestyneissä Dumle mix 300g -pusseissa. Maku ainakin kuulostaa mielenkiintoiselta. Tuoksusta en aikaan erota tätä perusdumlesta. Kun suklaatoffeeta puraisee, toffeesta liukenee pieni sitruunan maku. Kanelin makua en huomaa lainkaan. Kanelin maku tulee vasta myöhemmin ja enemmänkin tuntuu yleistunteena suussa kuin maistuu, mutta varsin mietona kuitenkin. Dumle on Dumle on Dumle. Tämän Dumlen ainoa pieni miinuspuoli on siinä jälkimaussa, joka suuhun jää. Se on jotenkin sekava sitruunan ja jonkun tunnistamattoman maun yhdistelmä. Pelkkä sitruuna olisi voinut toimia paremmin, mutta kyllä nämäkin ehdottoman hyviä ovat.

Susanna K 18.11.2006
Kun suklaakääreen aukaisee, tuoksahtaa vieno sitruunan tuoksu. Suussa suklaa maistuu ensin ontolle muoville, sitten tulee piparin maku ja lopuksi mausteina inkivääri ja sitruuna. Makuuni ehkä hieman mausteinen, kuitenkin mielenkiintoinen yhdistelmä.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani