Mainospaikka vapaana

FAZER Suklaalevyraadissa

Karl Fazer omena, krokantti & hasselpähkinä tumma suklaa 47%
Tuotteen Karl Fazer omena, krokantti & hasselpähkinä tumma suklaa 47% valmistusmaa on Suomi. Se on saanut vierailijoilta pistekeskiarvon 3,50 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi jäsenten arviot tuotteesta ja kaikki Fazer -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Kaakaopitoisuus 40-64%, Levyt (lisukkeelliset & maustetut).
 

herkuttelija 13.01.2015 : Positiivinen yllätys! Mukava kokonaisuus, vaikka en mikään tumman suklaan erityinen ystävä olekaan. Omenan maku tuli mukavasti pintaan.

Miia 14.12.2014 : 200g levy semitummaa (47%) suklaata, jonka seassa pitäisi olla omenaa, krokantteja sekä hasselpähkinää. Tuoksu on hyvin sokerinen, joskin viittaa melko tummaan suklaaseen, joku aavistuksen karamellimainen tuoksu puskee myös taustalta. Maku... Kiva rouheinen suutuntuma. Jo ensimaussa suuhun tulee ripaus paahteista karamellia, joka taittuu nopeasti kaakaoiseksi. Omenan makua odottelen hetken ja jälkimaussa, palasta mutustellessani suuhun leviää raikas omenainen maku. Sattumia on ehkä liian harvassa, hasselpähkinää makuelimeni eivät havaitse - vikaa juuri tässä levyssä vai havainnoijassa? Vihoviimeinen suutuntuma on sokerinen, makuuni ihan liian sokerinen. Fazer ei mielestäni ole onnistunut näissä semitummissa suklaissa, ovat liian imeliä ja jopa "halvan" oloisia - niin tämäkin versio. Kuitenkin krokantista ja omenaisesta mausta tykkäsin, joten tälle suklaalle irtoaa 2,5 pojoa, mikä pyöristyy keskiverto-kolmoseksi.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


UUTISKIRJETILAUS / Hallinnoi

Mobiili Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Klaani Luontaistuotteet Lehtitarjoukset