Laatusuklaa

FAZER Suklaalevyraadissa

Karl Fazer omena, krokantti & hasselpähkinä tumma suklaa 47%
Tuotteen Karl Fazer omena, krokantti & hasselpähkinä tumma suklaa 47% valmistusmaa on Suomi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,00 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Fazer -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Kaakaopitoisuus 40-64%, Levyt (lisukkeelliset & maustetut).
 

Annamari 22.11.2014
Tummaa, ei tosin kovin tummaa, suklaata, jossa seassa sattumia. Tuoksu on mieto kaakoinen, ehkä myös vähän karamellinen. Krokantti ja pähkinät rouskuvat mukavasti ja suutuntumassa ei valittamista. Sattumiakin on minun makuuni sopivasti, mutta lopulta tulee kuitenkin tunne, että niitä omenanpaloja on aika harvassa. Omenan maku on yllättävän aito ja sopii kyllä tähän suklaaseen ja jättää jopa mukavan jälkimaun. Itse suklaa on aika mitäänsanomatonta ja turhan makeaa tummaksi suklaaksi. Omenan palat ehdottomasti tämän suklaan parasta antia, mutta olisin kaivannut talvisuklaalle mausteisempaa makua. Ei tämä suosikiksi yllä, mutta kyllähän tätä maiskuttelee.

Iikka 15.11.2014
Tuoksu on neutraali. Maku on tummahko. Suklaan seassa on sattumia, jotka tuntuvat hampaissa. Lopulta kun suklaa itse on kadonnut syövereihin, huomaan omanasattumat ja niiden maun. Mikäs tässä jauhaessa perushyvää kamaa. Omenainen jälkimaku.

Hanna P 14.11.2014
Fazerin tummahkoa suklaata pähkinännäköisillä sattumilla. Tuoksu on kovin makea. Maussa mieto pähkinäisyys ja hedelmäisyys (päärynää luulin olevan, omenaa nyt tiedän olevan). Mukavaa rouskuteltavaa ja hyvääkin on. Kuitenkin makeutta saisi olla vähemmän ja muita makuja enemmän. Suklaassa pitäisi olla makuna karamelliäkin, mutta sitä en maista. Jouluinen ja talvinen maku. Arvosana 3,5 pyöristyy neloseen.

Jenni V 01.10.2014
Talven limited edition-makulevy on tuttua Fazerin semitummaa. Eli lähtökohtana on se että en suklaasta sinällään hirveästi välitä, tykkään joko tummemmasta tai sitten reilusti maitosuklaasta. No, tarkastetaan nyt että mitä tähän on sitten loihdittu lisää makuun, voihan olla että omena-karamelli-hasselpähkinäsetti toimii.

Eihän se erityisemmin toimi, varsinkaan kun sattumia suklaassa on ärsyttävän harvassa. Eniten potkii tuo paahtuneen makuinen hasselpähkinärouhe, sen maku plus hiukan makea tumma suklaa on yllättävän hyväkin yhdistelmä. Mutta sitten kun osuu suuhun tuo ompun maku (marmeladimaisia pieniä palasia suklaan joukossa), niin homma onkin sitten siinä. Maku on sellainen teollinen "vihreä omena" -esanssi, josta en erityisemmin välitä, varsinkaan tumman suklaan joukossa. Sääli, että mausta on saatu noinkin esanssinen, kun mukana on kuitenkin ihan aitoa omenasosetta ja ompputäysmehua.

Olisin odottanut levyltä ehdottomasti jouluisempaa makua. Se olisi aikaansaatu unohtamalla aromit ja laittamalla levyyn RUNSAASTI kuivattua omenaa kaneli-sokerilla maustettuna, ja lisäämällä puolet enemmän tuota paahtunutta pähkinärouhetta settiin. Että tällaisia terveisiä. Tälle versiolle kaksi pistettä.

Kirsi I 24.09.2014
Talvisuklaaksi mainostettu Fazerin levy. Sattumat ovat maukkaita, omena aidon maukuinen ja sopivan kiinteä pureskellen, krokantit ja pähkinämuruset rouskuvat hampaissa mukavasti, eikä mitään tartu ikävästi hampaisiin. Kuitenkin tämä puolitumman suklaan makeus on se tylsä osuus tässä levyssä. Jämäkällämmä tummalla suklaalla nämä täytteet olisivat loistava yhditelmä, mutta tämä suklaa on pliisua.

Jarkko 04.09.2014
Tuoksu on hieman kaakaoinen. Ensimaussa käväisee suklaan lisäksi pieni karamellinen eli toffeemainen makuvivahde, joka kuitenkin katoaa nopeasti. Kun suklaa on sulanut suusta, jää jäljelle pehmeitä omenanpalasia, jotka onneksi maistuvatkin ihan omenalta ja itse asiassa todella hyviltä. Harmi vaan kun omenan maku ei juurikaan pääse esiin suklaata rouskutellessa, vaan ainoat maut syödessä ovat liian makea suklaa ja satunnainen karamelli. Sentään jälkimakua voi omenan ansiosta kehua loistavaksi. Nämä makeat tummat suklaat eivät edelleenkään ole mun juttu. Makeannälkään syön mielummin maitosuklaata ja tummat suklaat sitten oikeasti tummana.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani