Laatusuklaa

FAZER Suklaalevyraadissa

Fazer pure dark 70%
Tuotteen Fazer pure dark 70% valmistusmaa on Suomi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,11 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Fazer -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Kaakaopitoisuus 65-74%, Levyt (lisukkeettomat), Vegaani.
 

Jenni V 12.10.2018
95g levy tummaa ohuena levynä. Tässä on tyyliä, sekä pakkauksen, suklaan kiiltävyyden että erikokoisten palojen designin kautta. Toimii. Samoin minulle toimii myös suklaan maku - helppo, kontailematon, miedohko, mutta rakenteeltaan ja maultaan tasapainoinen, suussa sulava. Suomalainen lehmänhermoinen, rauhallinen tumma. Miun maun mukkaan, nelonen.

Hanna P 15.03.2017
Ohuehkoja paloja tummaa suklaata kauniilla pintakuvioilla. Ei juurikaan tuoksu. Maku on pehmeähkö ja jonkin verran sokerinen...aika taloussuklaamainen, mutta hienostuneella tavalla. Ihan mukavasti suklaa sulaa suuhun eikä ärsytä, mutta myös varsin tavanomainen tuote on.

Joona 24.05.2016
Tämä Fazerin tummin (?) myytävänä oleva suklaa osui tänään ensimmäistä kertaa silmiini, vaikka sitä on ilmeisesti myyty kauemminkin. Pakkohan se oli heti ostaa, kun oli vielä tarjouksessakin (peräti 2.60 eurosta 2.45 euroon...). Heti alkuun plussat upeasta foliokääreestä, joka suojaa suklaata, sekä itse suklaan upeasti muotoilluista paloista. Suklaan tuoksu on- no suklainen, se ensimmäiseksi mieleen tulee. Tuoksussa on häivähdys vaniljaa sekä myös tumman suklaan ominainen tunkkainen tuoksu, joka tuo mieleen vanhat perunakellarit.

Suklaa alkaa välittömästi sulamaan suuhun, pienimmän palan suuhuni laitettua- samalla tajusin, että levyn epäsäännöllinen muotoilu tuo myöskin pienen haitan. Nimittäin sellaisen haitan, että levyä ei voi lohkoa palasiksi kauniisti. vaan levy vain halkeaa epämääräisesti, tästä moraalinen miinus vain. Itse suklaa on melkoisen hyvää, suklaassa on vahva kaakaon maku. Toisaalta miinuksiakin on, sivumakuna suklaata imeskellessä on ihan järkyttävä tunkkaisuus. Tämän tunkkaisuuden takia mieleni tekisi laskea pisteet neljästä kolmeen.

Kokonaisuus on kuitenkin kohtuu hyvä, eli saatan ostaa joskus toistekin. Huomasin muuten erikoisen asian tässä tummassa suklaassa - normaalisti nautiskelen suklaasta imeskellen, mutta tämän levyn ahmein kaksin käsin parempiin suihin. Jälkeenpäin kaduti ja oli paha olo.. no, hyvää kuitenkin.

Aki 21.11.2014
Litteää tummaa levyä. Jotenkin sain tähän raikkaan, mutta hyvin hennon mintun maun heti alkuun, vaikkei sen ymmärtääkseni pitänyt maistua. Imeskellä tämä maistuu raikkaalta, mutta jälkimaku todella voimakkaan tunkkainen ja katkeroinen.

Katja Ke 21.11.2014
Miedosti mintulta tuoksuvaa tummaa suklaata. Palat ovat hauskasti, mutta tyylikkäästi eri kokoisia ja erilaisella "kuosilla" koristeltuja. Harvoin näin nättiä suklaata tulee vastaan. Tutun kotimaisen valmistajankin nimi näkyy ainakin yhdessä palassa. Suklaa on sopivan sulavaista, eikä liian makeaa. Minttuisuus on tunnistettava, muttei hyöy päälle. Lisäksi tämä maistuu jotenkin maitoiselta, vaikka tummasta suklaasta on kyse. Vaniljakohan tekee? Tämä on kuitenkin kovasti mieleeni, vaikka se erityinen jokin jää puuttumaan. Tähän suklaaseen olisi sopinut mielestäni vielä ne suolahiput.

Miriam 31.10.2014
Erikokoisia tummia paloja. Palat melko litteitä. Tiivistä/kiinteää säilytyslämpötilasta riippumatta. Tuoksu tumma ja makea. Maku tummalle suklaalle aika ominaisen kitkerä. Myös jälkimaku kitkerähkö. Ei kuitenkaan tunkkaista. Ei ylimääräisiä kommervenkkejä. Tunnistaa Fazerin tuotteeksi.

Veli-Matti 25.10.2014
Tummaa suklaata ohuena levynä. Hieman pintakoristeltu. Pistävän tuoksuista, mutta makua löytyy! Sopivasti sokerinen. Tumman suklaan selvää aatelia, vaikkakin jälkimaussa pientä parantamisen varaa. Tasaiseen tahtiin kohti suuta siis!

Jenni R 10.10.2014
Todella tumma ja ohut. Erittäin kova ja kiiltävä. Kuiva, ei mitään erityistä makua tai vivahdetta. Jälkimaku tarttuu suuhun kiinni. Suosittelen ennemminkin leivontaan kuin sellaisenaan syötäväksi.

Jarkko 03.09.2014
Fazer on uudistanut tummimman suklaatuotesarjansa nimen ja kääreet. En tiedä onko itse suklaassa tapahtunut muutoksia sitten exclusive-sarjan. Kun on päässyt maistelemaan jo vähintään kohtuullisen valikoiman maailmalla valmistettuja laadukkaita tummia suklaita, säikäyttää jo tuoteseloste hieman. Siellä on vaniljaa, lesitiiniä, maitorasvaa... Ei tarttis olla muuta ko kaakaota (-massa ja -voi) ja sokeria. No näillä mennään, mitä kaupasta on annettu (eli ostettu).

Pakkausmalli on Fazerille uusi ja onhan tuo ihan kivan näköinenkin tuo pahvikääre. Foliopussikin on nyt pinnaltaan musta. Moraalista plussaa hieman epäsäännöllisestä kuvioinnista levyssä. Tuoksu on aika perusmallia tummaksi suklaaksi, ei mitään erikoisia vivahteita, korkeintaan pieni vaniljainen aromi. Maussa vaniljaa onkin jo niin paljon, että sen olisi voinut laittaa ihan kansiin asti ja myydä tätä vaniljasuklaana. Minä kyllä ymmärrän miksi sitä vaniljaa lisätään. Me suomalaiset vasta opettelemme tumman suklaan syömistä ja vanilja peittää alleen suurimman osan kaakaon luontaisesta kitkeryydestä ja tekee siitä makeamman.

Sitä minä en kuitenkaan suostu ymmärtämään, että miksi tumman suklaan pitäisikään maistua maitosuklaalta? Valmistajahan tekee sellaista suklaata mitä kansa haluaa. Sen täytyy, jos se haluaa myydä. Siirrän siis kapulan Suomen kansalle. Tutustukaa laatusuklaaseen ja vaatikaa sitä valmistajilta, niin sitä saatetaan joskus saada muualtakin kuin maailmalta. Ugh, saarnani on päättynyt. Paitsi että vaniljan voimakkuus ja maku on jälkimaussa mitä kaamein. Voisin luulla syöneeni juuri minttukarkin.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani