Laatusuklaa

FAZER Suklaalevyraadissa

Fazer Doris tryffeli
Tuotteen Fazer Doris tryffeli valmistusmaa on Suomi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 2,00 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Fazer -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Keksit, leivonnaiset & leivontatarvikkeet.
 

Jenni V 08.08.2014
Mökkikahveelle valikoitui kaveriksi perinteisiä doris-keksejä. 250 gramman pakkauksessa on 18 keksiä kahdessa muovipakkauksessa. Kekseissä on kaakaoinen rapsakka pohja joka kohoaa keksireunukseksi täytteen ympärille. Päällä on "tryffeli"täytettä, tosin minulle jää arvoitukseksi, mikä täytteestä tekee tryffelin. Koristeena on vielä vaaleanpunaisia nomparelleja ja mustia strösselineliöitä.

En ennen välittänyt näiden mausta, eikä makuni ollut muuttunut ammoisista vuosista. Pohja on kyllä rapsakkaa, mutta jotenkin vähän kuivaa, eikä kaakao maistu juuri lainkaan. Päällisessä on outo sivumaku, ja ainesosien perusteella päättelen sen johtuvan sen sisältämästä kookoksesta. Tryffeliä en todellakaan tunnistanut. Enemmänkin nomparellit maistuivat, ja niistä tuli lapsuuden Hannu ja Kerttu-piparkakut mieleen. Suklaatuotteena todella pliisu, en osta uudestaan.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani