Laatusuklaa

FAZER Suklaalevyraadissa

Karl Fazer dark chocolate yksittäiskääritty 70%
Tuotteen Karl Fazer dark chocolate yksittäiskääritty 70% valmistusmaa on Suomi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,36 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Fazer -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Kaakaopitoisuus 65-74%, Rasiat, pussit & yksittäiskäärityt.
 

Jenni V 28.12.2017
Pitkästä pitkästä aikaa sain tätä tummempaa mallia Fasun dark-konvehdista, ja makuni ei ole muuttunut - tykkään tästä. Hedelmäisyyttä ei ole, mutta ei toisaalta tunkkaisuuttakaan, kaakao on tummaa mutta ei kitkerää. Ei hienostelua, suoraa kaakaon makua, laadukas rakenne ja sulavuus, yksinkertaisen hyvä. Nelonen.

Aki 09.04.2012
Varsin hankalasti arvioitava tuote, koska en löytänyt tästä oikein mitään, mihin tarttua. Tummaksi suklaaksi helpohkoa syötävää vain vähäisen kitkeryyden vuoksi. Myös isohko palakoko ja napakka suutuntuma miellytti.

Eeva-Liisa 05.03.2012
Hyvä tuoksu ja Fazerille ominainen mukava konvehdin muoto. Suklaa on hyvin lohkeavaa, ja yllättävän pehmeää näinkin tummaksi suklaaksi. Todellakin tutustumisen makuinen mukava tumma suklaa!

Antti M 12.10.2007
Mmm...käärittynä konvehtina tämä on maukasta - varsinkin, jos maistelee vaikka käärittyä Sinistä tms. siinä samalla. Eihän tämä maistu kovin tummalta vaan miellyttävän kaakoiselta ja jämäkältä. Ei liian makeaa vaan tasapainottaa mukavasti sekasyötynä vaaleamman suklaan kanssa.

Marjo 22.11.2006
Tuoksuu tummalle. Ihanan kiinteä täyte. Maistuu myös tummalle! Hienostuneen makuinen nautiskeluun sopivaa, tuhtia namua.

Mika 22.11.2006
Tummaa suklaata konvehtina, näitä ei ole liikaa tullut maisteltua. Maku vähän "mieto" tummaksi. Kahvin kanssa menee pari kappaletta.

Satu 22.11.2006
Tummia kiiltäviä konvehteja täynnä täyttä tummaa suklaata. Ei sula suuhun, vaan joutuu pureskelemaan, mutta muuten mielestäni tumman suklaan parhaimmistoa.

Antti H 22.11.2006
Tummaa suklaata, hmm, olisiko hieman minttua seassa? Aika perussettiä.

Janne J 22.11.2006
Kohvehtimainen ulkoasu hämää, sisällä ei yllättäen olekaan täytettä vaan mötikkä on umpisuklaata. Ja vieläpä tummaa sellaista, Van Houtenin tyyppinen kaakao hiipii kielelle.. Perusmiellyttävää ja yllätyksetöntä.

Susanna K 19.11.2006
Tumma suklaa, joka tuoksuu voimakkaan kitkerälle. Maku muistuttaa Fazerin omaa taloussuklaata. 70%:ksi ihan jees. Jälkimakuna kuitenkin hieman likainen maku jää suuhun, mikä tipautta arvosanaa.

Jarkko 07.11.2006
En tiedä onko kyseessä sama suklaa, jota exclusive-sarjassa myydään levynä, mutta luulisin asian olevan näin. Näitä kuitenkin pitäisi löytyä kaupoista yksittäispakattuina irtokonvehteina. Maistetaanpas... Konvehti näyttää tummalta ja maistuukin siltä. Kaakaon maku on voimakas, mutta ei kuitenkaan kitkerä eikä kuiva. Itse asiassa kun tällaista imeskelee ja pyörittelee suussaan, se alkaa tuntua yhä paremmalta koko ajan. En uskalla puraista, koska pelkään makunautinnon pilaantuvan. Pakko se kuitenkin on tehdä. Puraisen konvehdin murskaksi ja se hajoaa varsin helposti suussa, eikä ole lainkaan kova. Maku on edelleen hyvä, mutta pelkoni oli osittain aiheellinen. Kaikenkaikkiaan ihan hyvä suklaa ja luulen että tällainen konvehtikoko on osasyy yhteensopivuuteen makuaistini kanssa.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani