Laatusuklaa

FAZER Suklaalevyraadissa

Fazer fazerina täytekeksejä
Tuotteen Fazer fazerina täytekeksejä valmistusmaa on Suomi. Se on saanut vierailijoilta pistekeskiarvon 3,00 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi jäsenten arviot tuotteesta ja kaikki Fazer -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Keksit, leivonnaiset & leivontatarvikkeet, Tuotannosta poistuneet.
 

miary 03.08.2014 : Avatessa tuoksahtaa fazerinan tuoksu heti ja kun olen itse fazerina suklaan ystävä niin odotukset on korkealla. Maistetaan tätä, ei voi erehtyä ettei keksi maistuisi fazerinalle edellinen marianne keksi maistui mielestäni domino keksi mintulta ja en erottanut mariannen makua siitä mutta tässä se maistuu. Mutta tässä tulee miinukset: En oikein pidä domino kekseistä koska ne on niin kaakaokeksin makuisia ja liian tuhteja makuuni ja tässä on sama ongelma. minkä takia keksi osuus pitää olla niin paksua tavaraa, eikö keksit voisi tehdä vähän niin kuin ohuempana ja täyte on sellaista ylimakeaa ettei jaksa syödä kuin muutaman palasen vaikka yleensä en valita makeudesta kun olen "makean ystävä" ja voiko keksit pakata vähän pienempään keksipakettiin kun on niin jumbo boksi koska itse kun ostan keksiä niin syön ne aina itse kenellekään antamatta mutta tätä ei jaksaisi syödä.

Kaakaolehmä 28.06.2014 : Maistuu melkolailla Fazerinalle, joka on tietenkin hyvä juttu. Mutta muuten tästä ei jää paljon sanottavaa. Keksiosuus on kuiva ja mauton. Eli tasan tarkkaan sitä mitä odotinkin... Aina se vaan näyttää menevän niin että itse keksiin panostetaan paljon vähemmän kuin täytteeseen. Keksi on myös "vaivihkaa" pienempi ympärysmitaltaan kuin tällaiset keksit yleensä. Ihan kuin muka jäisi minulta huomaamatta... Mitäänsanomaton tuote, vaikka kurkusta alas meneekin.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani