Laatusuklaa

FAZER Suklaalevyraadissa

Fazer fazerina täytekeksejä
Tuotteen Fazer fazerina täytekeksejä valmistusmaa on Suomi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,50 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Fazer -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Keksit, leivonnaiset & leivontatarvikkeet, Tuotannosta poistuneet.
 

Kirsi I 27.06.2014
Pyöreä täytekeksi, jossa päällikeksin keskellä reikä, josta kevsinväristä ruskeaa täytettä näkyy. Keksiosuus on kosteanmureaa ja kaakaoista, täyte miellyttävän tasaista ja pehmeää. Fazerina ei ole ollut suosikkisuklaitani, mutta tämä keksi oli erityisen tasapainoinen makukokemus, sopiva appelsiininen vivahde, joka ei ole kitkerä tai äklömakea. Keksi oli voimakkaan kaakaoista, aivan kuten väristäkin voi odottaa. Väri nimittäin on upean täyteläisen ruskea.

Jarkko 30.04.2014
Fazerin urakka suklaamakujen siirtämisessä kekseihin on nyt saavuttanut fazerinan. Kun keksin pistää kokonaisena suuhun irtoaa siitä hedelmäinen maku heti jo ennen kuin kerkeän ensimmäistä kertaa puraistakaan. Kun puraisen, tunnistautuu hedelmäisyys appelsiiniksi ja maku on itse asiassa melko lähellä fazerina-suklaata. Ihan identtinen maku ei tietenkään ole. Pidän kyllä fazerinasta suklaana ja tämä keksikin on ihan ookoo, mutta tässä on jokin puuttuva juttu. Olisiko se sitten se suklaa. Enpä kyllä ole tällaisten rouskuvien keksien ylin ystävä muutenkaan, joten sekin saattaa vaikuttaa elämyksen määrään. En usko, että toista paketillista tätä ostan, mutta syön takuulla ensimmäisen tyhjäksi (yhdessä vaimon kanssa, tietenkin).
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani