Laatusuklaa

FAZER Suklaalevyraadissa

Fazer jaffa appelsiini 42%
Tuotteen Fazer jaffa appelsiini 42% valmistusmaa on Suomi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,50 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Fazer -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Kaakaopitoisuus 40-64%, Keksit, leivonnaiset & leivontatarvikkeet.
 

Jenni V 22.04.2019
Legendaarisin makuvariantti leivoskekseistä on ilman muuta appelsiini. Minun maistelukappaleeni on harmittavasti jo vähän kuivahtanut, mutta kyllä tämä vieläkin toimii. Tummahkoa suklaata ja appelsiinista täytettä on sopivassa suhteessa, ja ylimakeutta ei ole. Kuiva pohja olisi toki parempaa kosteampana, mutta näiden keksien juju on kuitenkin päällyksissä ja pohjan rooli on olla keveä ja miedon makuinen. Miinus siitä että parhaimmillaan nämä ovat vain hetken muovista avaamisen jälkeen. Kolmonen.

Jarkko 04.05.2014
Appelsiini-jaffa on käsittääkseni se alkuperäinen maku, joka on ollut olemassa jo aikana ennen... no kauan. Appelsiinin maku on erittäin miellyttävä (hieman pistäväkin) pehmeän "keksiosan" ja suklaakuoren kanssa. Ei sillä että suklaa tai keksiosa millekään maistuisivat, mutta appelsiinissa riittää makua kaikkien puolesta ja annankin arvosanan tuotteen maulle, en sen suklaan maulle. Päärynävariantin kadottua tämä taitaa olla sarjaston lippulaiva, vaikka ei paras mahdollinen olekaan.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani