Laatusuklaa

FAZER Suklaalevyraadissa

Fazer jaffa mansikka 42%
Tuotteen Fazer jaffa mansikka 42% valmistusmaa on Suomi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,00 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Fazer -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Kaakaopitoisuus 40-64%, Keksit, leivonnaiset & leivontatarvikkeet.
 

Jenni V 11.04.2015
Kahvipöytään oli löydettävä laktoosittomia keksejä, ja jaffa-keksit ovat suklaakekseistä niitä harvoja, jotka täysin laktoosittomia ovat. Pakkaus on aika kätevä, uudelleensuljettava, jotta helposti kuivuvat leivoskeksit säilyvät tuoreena pitempään. Keksejä pakkauksessa on 20 kpl.

Kekseissä on reilu puolet mansikkatäytettä, ja keksien tuoksu onkin kivan mansikkamarmeladimainen. Täyte on tummasuklaakerroksen alla, jota keksissä on 15%. Täytteen rakenne on kiinteä, hyytelömäinen lätyskä, joka on lättäisty vaalean leivoskeksiosan päälle vähän miten sattuu. Kauniimmalta keksit olisivat näyttäneet, jos lätyskä olisi ollut aavistuksen suurempi läpimitaltaan, jotta se olisi asettunut yhtenäisesti keksipohjan päälle.

Lapsena minulla oli aina tapana irrottaa keksin komponentit toisistaan ja syödä täyte viimeisenä. Nyt huomasin sen olevan lähes mahdotonta. Ensinnäkin ihan liian kuiva ja paksu, jauhoisen tuntuinen leivospohja ei irronnut täytteestä oikein millään, eikä toisaalta maistunut pelkiltään juuri millekään. Sama pliisu maku -ongelma oli suklaan kohdalla, ja lisäksi sitä oli aivan liian ohuelti keksin päältä jotta sen olisi pystynyt päältä irrottamaan. Mansikkatäytteessä oli ainesosien mukaan jonkun verran mansikkaa, mutta myös aivan liikaa sokeria, ja maussa oli teollinen, jotenkin vähän säilykekirsikkainen vivahde. Aikamoinen pettymys.

Jarkko 05.05.2014
Päärynä-jaffan kadottua markkinoilta (kyllä, tiedostan toistavani asiaa jokaisessa jaffa-arviossani) käynnissä on henkilökohtainen etsintä uuden suosikin löytämiseksi. Pidän näissä jaffoissa siitä, että keksiosa on pehmeää. En pidä kovista ja rahisevista kekseistä, vaikka tiedostan kovuuden olevan keksien koko idea. En muista maistaneeni tätä mansikkavarianttia koskaan aiemmin, joten odotan parasta ja pelkään pahinta. Maku on alusta asti marjainen. Ei välttämättä juuri mansikkainen, mutta miellyttävän marjainen. Suklaan maku ei tässäkään variantissa pääse esille lainkaan ja sen tehtävä jaffoissa onkin ilmeisesti pitää marmeladinappi kiinni pullassa. Eikun keksissä. Annan tälle saman arvosanan kuin appelsiiniselle, mutta appelsiininen vie näistä kahdesta voiton hienoisella marginaalilla.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani