Laatusuklaa

FAZER Suklaalevyraadissa

Fazer magic cocoa 70% (100g)
Tuotteen Fazer magic cocoa 70% (100g) valmistusmaa on Suomi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,20 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Fazer -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Kaakaopitoisuus 65-74%, Rasiat, pussit & yksittäiskäärityt, Tuotannosta poistuneet.
 

Janne J 06.05.2014
Tuoksuu hyvälaatuiselle kaakaolle. Sisällä on tummahkoa suklaamoussea ja kokonaisvaikutelma onkin hyvin kaakaoinen, kuitenkin valitettavasti melko makea ja hieman rasvainenkin. Mieleen hiipii muistikuva Fazerin taloussuklaasta, mikä ei tässä yhteydessä ole pelkästään positiivinen asia. Keskikastin konvehti.

Jarkko 18.04.2014
Vastoin odotuksiani nämä eivät olekaan umpisuklaata vaan näissä on tryffelitäyte. Vadelma- ja mustikkavariantit eivät ihan räjäyttäneet pankkia, joten tämä olisi nyt uudelle tuotesarjalle viimeinen mahdollisuus kääntää tämä maistelija puolelleen. Musta rasia on tyylikäs, todella tyylikäs, niin myös mustat kääreet konvehdeille. Ulkonäöllisesti kaikki sarjan konvehdit ovat täsmälleen samannäköisiä. Kaakaon makukin on tuttu edellisistä sarjan tuotteista. Se on puolitunkkainen ja mielestäni tylsän makuinen. Suklaatryffelitäyte on sellainen kuin sen odottaakin olevan, rasvaisen oloinen ja pintasuklaata hieman miedompi. Täyte ei ole hassumpi aikä häviä mitään marjaisille sisaruksilleen. Valitettavasti se ei ole niin merkittävästi parempikaan, että oikeuttaisi arvosanan korottamisen niiden edelle. Sisaruksia ei keskenään saa laitettua paremmuusjärjestykseen, jokaisella on puolensa.

Iikka 17.04.2014
Tuhti alkumaku, mukana tuntee pähkinän maun. Puraisu paljastaa hyvän nougatin mukanaolon. Tuhti, muttei liian suuri nougatherkku. Negatiivisena seikkana mainitakoon, että maku katoaa kuin kyynel sateeseen. Kyllähän tätä syö!

Hanna P 17.04.2014
Tummanruskea kääre, jossa lukee cocoa, kuinkahan tummaa suklaata tämä on? Makeahko tuoksu kuitenkin, kuten Fazerin tummalle suklaalle sopiikin. Sisältönä mukavan kiinteää kaakaonmakuista tryffeliä. Tarpeeksi makea konvehti, mutta kauhean tylsä tuote tämä on ja kirpakkuuttakin kaipaisi.

Kirsi I 14.04.2014
Ruskeasta kääreestä paljastuu (taas) pieni eleetön konvehti. Paperia näiden pienokaisten ympärille on kyllä käärityty ihan reilulla kädellä.tuoksu on miedon kaakaoinen. Suklaakuoren alla on tanakkaa ja visköösiä suklaakastiketta, ei mitään höttöistä vaahtoa. Maku on tumman suklainen, ei paahteisuutta, karamellisuutta tai toffeeta. Kuitenkin tulee makea olo. En oikein tiedä, onko tämä lintu vai kala eli kuivaa tummaa vai sokerista konvehtia. Olo jää sekavaksi, mutta silti aika miellyttävällä tavalla. Huolella tehtyä ja peruskonvehtia laadukkaampaa, mutta pieni koko ja teollisen konvehdin oloisuus eivät paranna hinta-laatusuhdetta. Pisteet taas maulle.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani