Laatusuklaa

FAZER Suklaalevyraadissa

Fazer magic raspberry 70% (100g)
Tuotteen Fazer magic raspberry 70% (100g) valmistusmaa on Suomi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,80 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Fazer -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Kaakaopitoisuus 65-74%, Rasiat, pussit & yksittäiskäärityt, Tuotannosta poistuneet.
 

Janne J 06.05.2014
Jos mustikkaversio tuoksui hyvälle, niin tämä vadelmaversio pistää vielä paremmaksi. Suklaakuori kätkee sisäänsä vaaleanruskeaa, vadelmaista suklaamassaa. Suutuntumaltaan konvehti on miellyttävän tanakka ja vadelma maistuu juuri sopivasti. Tasaisen hyvä paketti, mutta makeutta on kuitenkin jo sen verran, että en tiedä haluaisinko popsia näitä kokonaista pussia. Pienissä määrin nautittuna toimii kyllä mainiosti.

Hanna P 18.04.2014
Tummasuklaakonvehti pinkissä paperikääreessä Vadelmainen tuoksu ja maku. Nyt tarkistin: Vadelmaa pitikin olla maku! Kiinteä vaaleammanruskea täyte on hieman turhan kaakaoinen eikä tarpeeksi raikas, jotta tuote saisi täydet pisteet minulta. Hyvä ja laadukas konvehti kumminkin.

Iikka 17.04.2014
Kun konvehtia imeskelee ilman että rikkoo suklaakuorta, tuntee kyllä jo vadelman maun. Sisus on varsin kiinteää ja hyvää. Ei liian makeaa eikä kirpeää. Raikkautta olisi kaivannut mukaan, mutta kelpo suklaaherkku.

Kirsi I 14.04.2014
Metallipinkki kääre kätkee sisäänsä - yllätyävän - pienen tummapintaisen ja eleettömn konvehdin. Tuoksi on voimakkaan raikas ja vadelmaesanssiinen. Kuori lohkeaa irti täytteestä ja tumma suklaa on kahvisen paahteista, vadelmainen täyte on kiinteää ja vaaleamman ruskeaa. Miten odotinkaan vaaleanpunaista. Täyte on yksinään raikasta, ja todellakin, siinä on pieniä rapeita murusia joukossa. Vadelman maku oli aidomman tuntuinen kuin tuoksu antoi odottaa. Kuitenkin tämä oli kooltaan pieni, ja vaikka selvästi huolella tehty, niin kuitenkin vain laadukas teollinen suklaakonvehti. Ihan hyvää, mutta ei hintansa veroista. Pisteet annan kuitenkin maun mukaan.

Jarkko 13.04.2014
Tämä rasia, nettopainoltaan 100g, maksoi (kaupungin kalleimmassa kaupassa) 11,90€. Kilohinta siis 119€, kun se saman valmistajan Sinisellä maitosuklaalla liikkuu 12€ hujakoilla. Kymmenen kertaa niin kallista siis ja nyt selvitetään onko tämä kymmenen kertaa parempaakin, mutta tutkaillaanpas vielä hieman pakkausta ja sen tekstejä. Rasiasta löytyy kymmenen yksittäiskäärittyä konvehtia, jotka muistutavat muodoltaan vaikkapa näitä. Tuote on selvästi ulkomaan markkinoille suunniteltu, sillä suomen sanaa saa rasiasta hakea ja löytyykin vasta kun hoksaan irroittaa kaksipuolisen tuoteselostetarran. Tummaa (70%) suklaata ja 47% vadelmamoussetäytettä luvataan.

Tumma suklaa ja vadelma yhdessä lupaavat hyvää. Riisun konvehdin kääreistään ja se paljastuu arkisen rasiakonvehdin muotoiseksi. Vadelman ja kaakaon maut leviävät suuhun puraistessa tiiviin konvehdin kahtia. Vadelman maku on miellyttävä, mutta kaakaon maku ei niinkään, se jää melko tunkkaiseksi. Onneksi vadelma antaa raikkautta molempien puolesta. Täytteestä löytyy kuivatun vadelman murusia, mutta ei onneksi kovin paljon ja ne vähätkin löytyvät vasta syömisen jälkipuoliskolla muutoin tyhjästä suusta.

Kun tämä nyt on tämän sarjan ensimmäinen maisteltu tuote, on pakko vielä palata hintaan, jonka luulen estävän tuotteen suuremman myyntimenestyksen Suomessa, mausta riippumatta. Yksi rasian konvehti maksaa saman verran kuin käsintehty konvehti keneltä tahansa kotimaiselta suklaakäsityöläiseltä. Maku on ihan ok, mutta nyt täytyy kyllä sanoa suoraan, että makuelämys ja hinta eivät kohtaa. Pakkaukset ovat tyylikkäitä, mutta sisältö ei ulkonäöllisestikään poikkea Fazerin monesta aiemmasta tuotteesta. Suokaa anteeksi, mutta minä en nyt ymmärrä mistä tässä maksetaan.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani