Laatusuklaa

FAZER Suklaalevyraadissa

Jyväshyvä hyväset suklaa kaura
Tuotteen Jyväshyvä hyväset suklaa kaura valmistusmaa on Suomi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,00 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Fazer -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Keksit, leivonnaiset & leivontatarvikkeet, Tuotannosta poistuneet.
 

Jenni V 30.11.2016
No onpas pieniä keksejä... alle 6 grammaa painavat per kipale, ja päällä on 28% maitosuklaata. Suklaata on siis suhteessa reippaasti, ja se maistuukin keksissä varsin reippaasti, minusta antaen keksille vähän liikaa rasvaisuutta. Kaurakeksi on rouheaa tyyppiä, jossa kaurahiutaleet (34%) on jätetty isoiksi massan joukkoon, ja ne kaivautuvat hampaiden väleihin. Rapsakkuudesta plussaa, mutta miinusta taas selkeästä sivuaromista (joku teollinen, voi/suola ja vanilliini) sekä ylirasvaisesta jälkimausta. Pidän kaurakekseistä enemmän ilman suklaakerrosta.

Jarkko 01.04.2014
Nämä kaurakeksit ovat olleet suosikkikeksejäni jo pitkään. Nämä kuuluvat siihen pieneen ryhmään keksejä, joita itsekin toisinaan ostan kaupasta. En ole keksien suurkuluttaja, mutta popsin toki vaimon ostamiakin keksejä, ihan jo periaatteen vuoksi. Näissä kekseissä maitosuklaata on ainoastaan yhdellä pinnalla, kun toinen pinta on röpöläinen. Kaura on keksissä hiutaleina ja niitä on mukava pureskella, kun eivät ole liian koviakaan. Suklaan makua on riittävästi, joskaan sitä ei tietenkään voi olla liikaa. Näistä tulee mieleen kesä ja kesämökki vaarin saaressa.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani