Laatusuklaa

FAZER Suklaalevyraadissa

Fazer jyväshyvä suklaapisara
Tuotteen Fazer jyväshyvä suklaapisara valmistusmaa on Suomi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 2,00 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Fazer -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Keksit, leivonnaiset & leivontatarvikkeet.
 

Jarkko 12.04.2014
Näitä on mökillä popsittu lähes joka kesä, mutta kotiin näitä harvemmin tulee ostettua. Mielikuvani kekseistä on nimittäin sellainen, että ne ovat kuivia ja suklaan maku on olematon. Nyt kuitenkin ostin ison pussillisen (kun en pientä löytänyt), joten maistetaanpas ihan ajatuksen kanssa miltä nämä maistuvat, kun edellisestä mökkimaistamisesta on kulunut ainakin kahdeksan kuukautta.

Pieni koko on keksille eduksi, näitä ei tarvitse syödä palasina, joka vain täyttäisi pöydän ja rinnuksen murusilla. Keksi on todellakin kuiva, ihan kuin kokoon prässättyä hiekkaa. Rouskuu voimakkaasti, maistuu hieman paahdetulle sokerille ja rasvalle. Kuten muistelinkin, ei näissä suklaan makua ole nimeksikään. Hippusia näkyy kyllä keksin pohjapuolella, mutta niistä vain puuttuu maku tai se on niin olematon, ettei se peitä edes sokerin makua. Ensi kesänä pitää oikeasti ostaa jotain muita keksejä mökillekin. Saman valmistajan suklaakaurakeksit ovat tähän hyvä vaihtoehto.

Jenni V 01.04.2014
420 gramman keksipussiin mahtuu hurja määrä minikokoisia keksejä. Keksit ovat pyöreitä, ristikkokuvioituja ja niissä on tummaa suklaata hippusina 11%, tai ainakin pitäisi olla. Omasta keksistäni en hirveästi suklaata löytänyt, en mausta enkä ulkonäöstäkään. Päälimmäisenä maistui sokeri, jota oli kekseihin lipsahtanut ihan roppakaupalla, vaikka tuoteselosteen perusteella sokeria on kuitenkin kohtuullinen määrä. Rapsakka keksi kyllä oli, mutta kyllä tämä selkeä bulkkituote on. Tästä kertoo myös pakkaustapa, sillä moni kekseistä on palasina pussissa, eikä niitä ole kiva vieraille tarjota.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani