Laatusuklaa

FAZER Suklaalevyraadissa

Karl Fazer mustikkajogurtticrisp maitosuklaa
Tuotteen Karl Fazer mustikkajogurtticrisp maitosuklaa valmistusmaa on Suomi. Se on saanut vierailijoilta pistekeskiarvon 2,67 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi jäsenten arviot tuotteesta ja kaikki Fazer -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Levyt (lisukkeelliset & maustetut).
 

herkuttelija 08.01.2015 : Melkoinen pettymys. Missä mustikan maku. Vain jotain kuivia pökäleitä maitosuklaan seassa. Voih!

Mari 03.09.2014 : Tämä suklaalevy ei kauaa ehtinyt olohuoneen pöydällä pölyttyä, oli maistuvaa, vähän kirpeää ja ihana mustikkainen maku!

Miia 07.05.2014 : No nyt on odotukset korkealla, kun Fazer on yhdistänyt kaksi herkkumakuani, mustikan sekä jogurtin. Odotan marjaisaa, hapokkaan raikasta makuelämystä... Levyssä on mustikkasattumia siellä täällä. Maku: joku makean marjaisa maku tulee nopeasti esille, hennon mustikkainen maku, kyllä. Mutta melko hennoksi mustikan aromi silti jää sekä maistuu hiukan esanssiselle, himpun imelää on. Krispit rahisevat ihanasti hampaissa, loistava pureskelutuntuma. Jogurtti tulee vasta jälkimaussa, pureskellessa palasen jogurtin maku jää vaisuksi, imeskellessä hapokkuus erottuu selvemmin. Fazerin Sininen sopii hyvin marjajogurtin pariksi, kokonaisuudesta tulee pehmeä ja aromikas. Ihan OK suklaata, kyllä, ja hyvä tuotelanseeraus Fazer-perheeseen - tosin jogurttisuklaan suurena ystävänä olisin juuri jogurtin maulta odottanut enempi raikkautta ja kirpeyttä. Ei ihan nouse odotusten tasolle.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani