Laatusuklaa

FAZER Suklaalevyraadissa

Karl Fazer mustikkajogurtticrisp maitosuklaa
Tuotteen Karl Fazer mustikkajogurtticrisp maitosuklaa valmistusmaa on Suomi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,83 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Fazer -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Levyt (lisukkeelliset & maustetut).
 

Jenni V 27.05.2014
Yksi pala tuli tätä maistettua äitienpäivänä. Suklaan tuoksu on erittäin mieto, mutta palan pohjassa näkyy violettia rämmälettä. Juu-u, kyllähän mustikka tässä suklaassa vähän maistuu, ja jugurttisuuskin jälkimaun hentona happamuutena. Ainesosissa mustikka näyttää olevan ainoastaan mehun muodossa, ja tärkkelysainesosana on ainoastaan tapiokaa eikä esim. riisiä jota olisi crispissä luullut olevan. Ehkä vähän outo ratkaisu, ei tunnu oikein Fazerin brändille sopivalta tehdä mustikkalevy jossa mustikka on rakennettu "keinotekoisesti" vain käyttäen mehua makuaineena. Crispisyyskin oli vähän inhottavan kuivan rohisevaa sorttia. Häiritseviä tekijöitä riittää, mutta koska maussa kuitenkin on ehdottomasti pääosassa hyvä vanha kunnon Fasun Sininen, niin hankala tälle on alle peruspisteitä antaa.

Katja Ke 21.05.2014
Ehkä tavallistakin paksumpia palasia tutulla Fazerin logolla kuvioituja levysuklaan palasia. Väri on vaalean maitosuklaan. Pala rapsahtaa poikki lupaavasti ja välistä pilkistää marjaista kiinteää täytettä. Marja on muuten makeassa ja karamellisessa tuoksussakin vahvasti mukana. Makuna mustikka erottautuu jo ennen vauhdikkaasti suuhun sulavan suklaan ominaismakua. Tuttu vaalea suklaa ja rahiseva ja hieman kirpeä mustikkatäyte pelaavat hyvin yhteen. Jälkimakuunkin pientä kirpeyttä mahtuu mukaan, vaikka täyteläinen suklaa dominoikin. Nousi uusiin suosikeihin.

Janne J 16.05.2014
Klassisen sinisen suklaan uusi versio kiinnostaa aina, odotukset ovat siis normaalia korkeammalla. Pakkaus ja palasten koko sekä muoto ovat tuttuja ja tuoksusta ei juuri tunnista lisukkeita. Ensipuraisulla suu tapaa mustikan aromin ja hampaat krispin, mutta yllättävät vähän ne jatkossa muistuttavat itsestään. Jälkimaussa on hentoa jogurttisuutta. Toisaalta on hyvä, että mainiolle suklaalle jätetään tilaa, mutta toisaalta jään harmittelemaan, että "se juttu" on tässä suklaassa hieman kadoksissa. Minun makuuni mustikka saisi nimittäin maistua selvästi voimakkaammin. Ei todellakaan huono suklaa, mutta onko tämä silti tarpeeton lisä sinisten suklaiden tuoteperheeseen?

Kirsi I 09.04.2014
Lentokoneessa olivat varanneet näitä suklaalevyjä vain kuusi kappaletta myyntikärryyn, joten loppuivat ennen minua. Onneksi nyt Ärrällä oli myynnissä koko kansalle jo nyt. Odotus on suuri tämmäisellä mustikkasuklaisiin keskittyneellä ja jokaisen vastaantulevan mustikkasuklaan maistaneella. Jotain sinertävä punaista levyn pohjaosassa onkin, mustikkajogurttia, oletan. Tuoksu on mustikkainen ja jogurttisen hapan, mutta eikö minun levyyni sattunut sitä mustikkaa, kun ei maistu. Krispit rouskuvat ja ovat niin kertakaikkisen kuivakoita, että! Siis: tuttua sinistä, jossa kuivia murusia ja hento hapan jogurttimaku. Mustikka ei maistu kunnolla.

Päivi 03.04.2014
Paksuja palasia ja pohja täynnä crispin rypylöitä. Taittaessa näkyy mustikkaa ja sitä näyttää olevan runsaasti. Se nyt tietenki on plussaa tuotteelle. Tuttua maitosuklaata. Kirpakka maku lisänä. Mustikka tässä todella maistuu. Se on itselleni hieman yllättävää. Yleensä suklaissa lisukkeiden maku on liian pliisu. Tässä tää maistuu selvästi. Ai, että tykkään. Ensimmäinen pala meni hujauksessa ja mustikan maku jäi viipyilemään suuhun. Tää nyt on enempi pureskelusuklaa. Toisen palan kanssa hieman hitaampaa. Sulaessa kirpakkuus maistuu selkeämmin ja jälkimaussa jää kurkun taustalle kipristelemään. Mut kummiski, onnistunut tuote. Pidän erittäin paljon.

Jarkko 27.03.2014
Lähiärrältä löytyi tätä jo jonkin aikaa tiedossa ollutta uutta mustikkajogurtticrispi-levyä, mutta kuvasta poiketen (ja huomasin tämän seikan vasta juuri nyt tätä kirjoittaessa) tämä ärrän levy onkin 235g painoinen (norm. 190g) ja täten selvästi normaalia paksumpi. Pelkään pahoin, että tämä tulee vaikuttamaan suutuntumaan negatiivisesti. Makuun tuskin kuitenkaan. Jo palasia taitellessa huomaankin levyn paksuuden vaikutuksen, ei meinaa katketa. Myös suklaan pureskeleminen on työläämpää, sillä eihän kukaan oikeasti imeskele murosuklaita. Tutun Sinisen suklaan seassa on nyt siis krispejä, jotka ovat väriltään mustikan violetteja, mutta eivät taida kuitenkaan olla kuivattua mustikkaa, vaan mustikalla maustettua muroa tms. Jogurtin miedon happamuuden maistaa ja hetkittäin suussa käykin ihan selviä mustikkajogurtin makuja. Olen jogurtin suurkuluttaja, mutta mustikkajogu ei varsinaisesti kuulu suosikkeihini. Sinisen seassa maku on kuitenkin ihan ok, sillä marjainen ja ihan aavistuksen verran hapan vivahde tekee ihan hyvää Siniselle. Täydellistä tämä ei mielestäni kuitenkaan ole. Makeaahan tämä on, kuten maitosuklaat lähes poikkeuksetta. En myöskään ole ollut pureskeltavien murusattumien ystävä enää sen jälkeen, kun vasemmalta ylhäältä ja oikealta alhaalta jouduttiin poistamaan purentatyötä pääasiassa toimittavat poskihampaat.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani