Mainospaikka vapaana

FAZER Suklaalevyraadissa

Fazer kismet snacks
Tuotteen Fazer kismet snacks valmistusmaa on Suomi. Se on saanut vierailijoilta pistekeskiarvon 3,31 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi jäsenten arviot tuotteesta ja kaikki Fazer -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Rasiat, pussit & yksittäiskäärityt, Suklaakuorrutteiset, Tuotannosta poistuneet, Vohvelisuklaat.
 

Spiral 27.02.2011

jimska 09.04.2008 : tulee joka kauppareissu otettua hyllystä. nykyään kadonneet?

Chi 23.12.2007 : Erittäin yllätyksetön ja mauton pussi. Alesta sai eurolla, siksi ostin ja onneksi en enempää maksanutkaan! Kismetit liian pieniä, mauttomia ja kuivia.

Love_peace_chocolate 27.08.2007 : Kohtuullinen yritys, mutta vaisuksi jää. Aidossa Kismetissä juttuna on aina ollut se, että kun rapsakka keksisuklaa tulee suuhun, alkaa himo iskeä, ja silloin suklaata nimenomaan riittää! Nämä pienet palaset katoavat kurkkuun juuri ennen kuin mitään fiilistä kerkeää edes syntyä. Ei tyydytä emotionaalisesti. Keksi on hieman kuivaa, eikä maku mielestäni ole oikein se Kismet... enemmän tuli mieleen Rainbowin halpa keksisuklaa. Silti helposti mussutettava pussi, joka on myös helppo ohittaa.

en tykkää! 12.12.2006 : Rakastan perinteistä Kismet-patukkaa, ja olenkin ihmeissäni, miten tämä snacks-muodossa voi maistua näin paljon pahemmalta!!!

Fortune 09.11.2006

Päivi 07.03.2006 : Makeahko, samettinen rouskahtelevuus suklaa on osa kokonaisuutta, ei pääosassa. Puoli pussia helppo syödä.

Succé 21.02.2006 : Aijaijai, missä on se aito Kismetin olemus? Liian pieniä palasia, hetkessä ohi, eikä oikein jää mitään käteen. Maku on sillä lyhyellä hetkellä hyvä, mutta ei synnytä samanlaista mielihyvää. Kyllähän näitä syö, mutta mieluummin tavallinen patukka kuin tämä. Reseptissäkin tuntuu olevan joitain muutoksia, en tiedä.

nam 19.02.2006

Vivian 11.12.2005 : Kuvittelin nämä suurinpiirtein pieniksi pahvipaloiksi, sillä olin aikaisemmin lukenut murska-arvosteluja tälle tuotteelle. Olin siis varautunut pahimpaa kun kurkistin pussiin; pieniä paloja. Voi miten pieniä ne olivatkaan. Tiesin odottaa jotain pientä, mutta että näin pieniä! Ensimmäinen sujahti suuhun. Ei pahvimakua. Hetkinen, tämähän maistui hyvältä. Äkkiä toinen! Mmm. Samassa silmiin osui pieniä suklaalastusia palojen seassa, tai no aika isojakin; palojen kokoisia. Oi, pelkkää suklaata lastuina. Huono puoli oli, että koska nämä syödään rouskuttamalla, hupenee pussi nopeaan. Ihan ok tuote. Yllätti positiivisesti, en vaan vielä tiedä ostanko itse joskus.

japaz 02.11.2005 : hyvää

Tinsku 04.09.2005 : Maistuu mielestäni paremmalta kuin tavallinen, mutta hieman huonommalle kuin choco. Hyviä.

Kaakaolehmä 07.08.2005 : minä ainakin tykkäsin näistä kovasti! ihania pieniä naposteltavia! eivätkä murustele niinkuin patukkaversio :)
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


UUTISKIRJETILAUS / Hallinnoi

Mobiili Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Klaani Luontaistuotteet Lehtitarjoukset