Laatusuklaa

FAZER Suklaalevyraadissa

Fazer kismet snacks
Tuotteen Fazer kismet snacks valmistusmaa on Suomi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 2,18 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Fazer -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Rasiat, pussit & yksittäiskäärityt, Suklaakuorrutteiset, Tuotannosta poistuneet, Vohvelisuklaat.
 

Antti M 20.01.2008
Rahastusversio maanmainiosta Kismetistä eli noin neljän neliösentin kokoisia paloja, joissa aika kitsaasti suklaata eivätkä totta puhuen muistuta maultaan ihan Kismettiäkään. Ei pahaa mutta miksi en ostaisi parempaa alkuperäistä?

Nina P 28.07.2005
Maistui liikaa suklaapäällysteiseltä keksiltä, ei minun makuuni.

Anne P 20.07.2005
Todella pieni pala suklaata... Enempi maistui se vohveli johon se oli piilotettu. Kahvikeksiksi oivallinen.

Kirsi T 12.07.2005
Kivaa: pieniä kismetpaloja naposteluun... mutta sitten karvas pettymys: alun rasvaisen, pahvisen maun jälkeen suussa vain pieni häivähdys tutusta kismetin mausta. Tämä tuote olisi voinut jäädä keksimättä.

Niina 05.07.2005
Liian pieniä ja vaatimattomia. Näin kesäaikaan kerkiävät sulaa sormille, parempi siis ostaa patukka. Ihan onneton yritys saada uutta markkinarakoa, joskin ne pienet pökylät olivat silti maultaan ihan hyviä, kuten kismetin kuuluukin olla.

Antti H 29.05.2005
Samanmakuinen kuin Kismet Choco, mutta vähemmän suklaata. Kuivaa.

Satu 26.05.2005
Minikokoisia Kismet-paloja. Todellisia "bite-size" herkkuja. Katoaa suusta liian nopeasti. Maku ei yllätä. Tylsähkö.

Mika 26.05.2005
Onnettoman pieniä, missä suklaan maku? Maistuu ja tuntuu vain keksi (vohveli)! Kitalakeen jäi vohvelinpalasia.

Susanna K 26.05.2005
Voi hyvänen aika! Iso yllätys snack-palan koko! Ja taas ihan kuin keksiä söisi, suklaan osuus minimaalinen. Ymmärrän että snack-sana tarkoittaa paljon pieniä suupaloja, mutta että näin hassun pieniä ja suklaasta ei tietoakaan.

Jarkko 26.05.2005
Yllättävän pieniä. Liian pieniä! Omituinen sivumaku, joka taitaakin itse asiassa olla päämaku. Aivan liian pieniä tällaiseksi vohvelisuklaaksi. Jälkimaku kuiva, tehtaan maku.

Marjo 26.05.2005
Pienipä on yksi pala! Tuoksu suklainen. Enemmän keksi kuin suklaa ja kuiva. Äkkiä syöty. Maku häviää äkkiä. Vähän tyhjänpäiväinen keksintö... Ihan ok, jos ei muuta saatavilla.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani