Laatusuklaa

FAZER Suklaalevyraadissa

Fazer dumle kaakaojuomajauhe
Tuotteen Fazer dumle kaakaojuomajauhe valmistusmaa on Suomi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 2,00 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Fazer -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Juomat, kaakaojauheet, kastikkeet, hunajat & geelit, Tuotannosta poistuneet.
 

Jenni V 27.12.2015
Nami, dumle-kaakaota! Etukäteisodotukset ovat kovat. Maistelen jauhetta kolmessa muodossa: Kuumaan veteen sekoitettuna, lisäten tilkan maitoa, pelkiltään, ja kylmään maitoon sekoitettuna. Ja valitettavasti, joka muoto oli kyllä pettymys. Veteen sekoitettuna tämä oli suoraan sanottuna kamalaa, maistui todella teolliselta litkulta, ihan kuin jotain makeutusainehuttua. Pelkiltään maku oli lähennä sokerinen ja puuterimainen rakenne sai yskittämään, ja kylmään maitoonkin sekoitettuna maku oli aivan liian mieto. En tajua mistä tuon dumlen tuotteeseen piti oikein tulla? Yksi heikoimmista kaakaojauhetuttavuuksista.

Jarkko 17.03.2014
Odotin tältä kaakaojauheelta paljon, mutta petyin. Kuten kolleegan kanssa maistelupöydässäkin puhuttiin, puuttuu tästä mm. kaikki viitteet dumlen toffeeseen. Suurempi synti (jos mahdollista) on kuitenkin se, että tässä ei juuri ole sitä kaakaoisuuttakaan. Juoma jää kertakaikkisen pliisuksi olipa maito sitten kuumaa tai kylmää, molemmat testattiin. Hyvää tässä oli se, että makeusaste pysyi maltillisena.

Hanna P 17.03.2014
Kuumaan maitoon sekoitettuna aika mautonta (vaikka valmistajan ohjeen mukaan jauhetta laittaisi). Ihan mukavan pehmeä maku, harmittavasti vain kaakaon maku ei tule kylliksi esiin. Onneksi ei kuitenkaan ylimakeakaan. Kylmään maitoon sekoitettuna miedosti tuoksuu. Nyt maistuu makeammalta, mutta myös hieman oudolta, tosin myös kaakao maistuu nyt enemmän. Menettelee janoon ja makeannälkään.

Iikka 17.03.2014
Varsin vetinen maku vaikka juoma on maitopohjainen. Kylmänä raikastava, kuumana ehkei niin käytettävä, mutta kumpanakaan versioina ei ole ollenkaan huono.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani