Laatusuklaa

FAZER Suklaalevyraadissa

Fazer hazelnut
Tuotteen Fazer hazelnut valmistusmaa on Suomi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 4,50 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Fazer -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Rasiat, pussit & yksittäiskäärityt, Suklaakuorrutteiset, Tuotannosta poistuneet.
 

Susanna K 02.10.2006
Harvinainen löytö Vöyrin (Vörå) Halpahallista :) ja pakkohan oli ostaa kun paketin hinta niin edullinen ja kokoa 500 grammaa ihanaa suklaataa! Paperin raapaistua pois suklaan päältä humpsahti sukkeli suuhun ja nami! Aikalailla Geishasuklaan maku. Pähkinätkin oli sulautuneet niin pieneksi suklaaseen että tuskin niitä maistaa saati huomaa. Suklaa Fazerin perushyvää maitosuklaataa. harmikseni näihin pakkauksiin olen harvemmin törmännyt, lieko vain Ruotsinlaiva tuotetta...mutta onnellinen että sain napattua matkaani tämänkin herkun! :)

Jarkko 02.10.2006
Mitä ilmeisimmin tämä rasia kuuluu Fazerin ulkomaanmyynnin tuotteisiin, koska en muista ainakaan nähneeni tällaista Suomessa. Nyt vaimo kuitenkin toi tämän ihan kotimaan matkalta. Pakkauksen väri toi ensivilaisulla mieleen minttusuklaan, mutta onneksi näin ei ollut.

Minulla ei nyt ole Geishaa tässä käden ulottuvilla, mutta vaikka olisi, niin uskonpa että maussa olisi niin paljon yhtäläisyyksiä, että voitaisiin puhua vähintäänkin samankaltaisesta tuotteesta. Hasselpähkinä on nougattäytteessä juuri saman tuntuista kun Geishassa.

Olipa tämä sama tai eri tuote, niin maku toimii. En muista paljonko Geishalle aikoinaan annoin pisteitä, mutta tämä saa tässä ja nyt neljä pistettä. Olisipa kiva kuulla Fazerilta onko tämä sama tuote eri paketissa vai onko jotain eroa. Asiahan tietenkin selviäisi ostamalla Geisha-konvehteja, mutta voi olla että tämä rasia tyhjenee ennen kun pääsen kauppaan...
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani