Laatusuklaa

FAZER Suklaalevyraadissa

Fazer susu minttu pala pussi
Tuotteen Fazer susu minttu pala pussi valmistusmaa on Suomi. Se on saanut vierailijoilta pistekeskiarvon 3,50 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi jäsenten arviot tuotteesta ja kaikki Fazer -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Rasiat, pussit & yksittäiskäärityt, Suklaakuorrutteiset, Tuotannosta poistuneet.
 

Miia 17.11.2014 : 175g hennon vihreäsävyinen pussi, jossa mintunmakuisia Susu-paloja - eli toffeetäytteisiä, maitosuklaalla ja riisimuroilla kuorrutettuja palasia feat. minttu. Tuoksu on kevyesti minttuinen - ja samalla tulee vähän mieleen joku leivonnainen. Toffeesydän on pehmeä, sitkoa varsin vähän. Minttu tulee varsin pehmeästi esille, selvästi, muttei liian hyökkäävästi/hammastahnamaisena ja sopii vaalean maitosuklaan kanssa yksiin kuin nenä päähän. Riisimurot keventävät kokonaisuutta, eli mikään ällöttävän makea ei tämä kokonaisuus ole toffeesta - joka muuten ei hirveästi maussa pääse esille - huolimatta. Ihanan rapsakkaita! Kuitenkin jää keskiverroksi, sillä joku kasvisrasvamainen jälkimaku jää suuhun ja häiritsee...

Kaakaolehmä 22.02.2014 : Aikas kiva tuote. Minttuisuutta on sopivasti, palat ovat sopivan kokoisia ja miten mukavaa että tämä on maitosuklaa- eikä tummasuklaatuote. Pinnalla olevat murot olisin itse jättänyt pois, en ole koskaan ollut niiden ystävä. Mutta onneksi ne eivät ole tässä tuotteessa liian kovia rouskuteltavaksi!
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani