Laatusuklaa

FAZER Suklaalevyraadissa

Fazer susu minttu pala pussi
Tuotteen Fazer susu minttu pala pussi valmistusmaa on Suomi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,00 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Fazer -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Rasiat, pussit & yksittäiskäärityt, Suklaakuorrutteiset, Tuotannosta poistuneet.
 

Joona 11.08.2016
Kivan kokoisia suklaapaloja, joissa on mintunmakuista toffeetäytettä ja riisimuroja. Näin etukäteen ihmetyttää miten minttu ja toffee toimivat yhdessä, mutta rohkea rokan syö! (tosin tässä tapauksessa suklaan).

Tuoksu on minttuinen, suklainen, joka kyllä houkuttelee maistamaan. Toffee on venyväistä sorttia, seassa olevat riisimurot tuovat kyllä tavallaan haastetta näiden syömiseen kovuudestaan ja runsaslukuisuudestaan. Maku on joka tapauksessa suht ok, minttuisuus on melko lievää ja tässä on myös se "susumainen suolaisuus" mukana. Perus-susuun verrattuna tämä jää kakkoseksi.

Jenni V 13.10.2014
Juhlahumussa oli tilaisuus maistella mintun makuinen susupala heti originaalin jälkeen. Ulkonäöltään mielestäni palaset ovat identtisiä, kevyitä riisimuro-suklaapäällysteisiä toffeekökkäreitä. Mutta hyviä sellaisia! Tykkään siitä että päällä on erittäin runsaasti rouskuvaa, eikä liian kovaa riisimuroa, ja maitosuklaan maku sopii muroon hyvin. Totta kai päähuomio kiinnittyy sisustan sopivan venyvään toffeeseen, joka tällä kertaa on siis maustettu minttuaromilla. Mieleen tulee pandan konvehtiboksien minttutoffee-konvehti, mutta fazerin suklaa on vaan parempaa, ja riisimurot tuovat kivaa keveyttä makeaan kokonaisuuteen. Minttuaromi ei ole makuuni liian vahva, mutta kyllä se originaali vaan parempi oli, kun nämä perä perään maisteli... Lisäksi täytyy todeta, että otin näitä pussista vain yhden, ja koko pussillinen kerralla aiheuttaisi sitten varmaan jo selkeästi makeus- ja minttuyliannostuksen.

Kirsi I 25.02.2014
Ruokakaupan heräteostos; se, jonka perustelee viikonlopun iltapalaherkuksi. Palaset ovat pienehköjä, enemmän karkkeja kuin keksejä. Tuoksu on voimakkaan minttuinen. Kuorrutus on ohutta maitosuklaata, jonka alla on rapeita ja keveitä krispejä, ne tuovat keveyden illuusion. Sisällä on napakan piparminttuista tahnaa. Tasapaino mintun ja suklaan kanssa painuu liikaa minttuun, vaikka mintusta pidänkin. Laimea maitosuklaa ei anna tarpeeksi vastinetta mintulle.

Jarkko 22.02.2014
Maitosuklaakerroksen alta löytyy ensin jonkinlaista muroa ja sitten mintun makuista toffeeta. Koostumus on mukava, kun murotkaan eivät ole liian kovia minun herkille ikenille. Kovin mukava ei kuitenkaan ole tuo valtavan voimakas minttuisuus. Tästä tulee minttuisuuden osalta (ja vain minttuisuuden osalta) mieleen Maraboun minttusuklaanapit. Piparminttua on aivan liikaa. Tässä ei maistu mikään muu. Maun puolesta voisin imeskellä vaikka piparminttupastillia.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani