Laatusuklaa

FAZER Suklaalevyraadissa

Fazer kaakaojuoma
Tuotteen Fazer kaakaojuoma valmistusmaa on Ruotsi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,00 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Fazer -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Juomat, kaakaojauheet, kastikkeet, hunajat & geelit.
 

Jenni V 02.01.2014
30 gramman annospussilisessa kaakaojuomaan on mukana maitojauhetta, joten sisältö sekoitetaan 2 dl vettä, joko kylmää tai kuumaa. Itselle maistui kuuma versio. Pussi on aika kätevä näin eväänä, koska ei tosiaan muuta tarvita juomaan kuin vettä, ja pussi ei paina mitään käsilaukussa. Valmiissa juomassa on 20 grammaa sokeria, eli jälleen aika reippaasti, ja kaakaoprosentiksi muodostuu n. 1,5 % ohjeen mukaan tehtynä.

Ja kyllähän juomasta ihan kaakaota tuli. Värikin on maitokaakaon mukaista maitojauheen ansiosta, ja maku on selkeästi täyteläisempi kuin tavallisessa vesikaakaossa. Jos vertaan makua rasvattomaan maitoon tehtyyn kaakaoon, en juurikaan huomaa eroa. Kaakaoisuus on melko mietoa, mutta kuitenkin vahvempaa kuin esim. Pirkan kaakaojuomajauheessa. Perushyvä kaakao, ja kätevyydestä lisäplussaa.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani