Mainospaikka vapaana

FAZER Suklaalevyraadissa

Karl Fazer maitosuklaa (Sininen) nappirulla
Tuotteen Karl Fazer maitosuklaa (Sininen) nappirulla valmistusmaa on Suomi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,00 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Fazer -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Suklaanapit, Tuotannosta poistuneet.
 

Jenni V 21.12.2013
Klassikkosuklaata tällä kertaa nappimuodossa. Patukassa on 11 korkeaa F-kirjaimella varustettua suklaanappia, eli saman tyylisiä kuin geisharullassakin. Tällä kertaa napit ovat kuitenkin umpisuklaata, Fazerin sinistä maitosuklaata. Maku on tietenkin tuttuakin tutumpi, pidän erittäin paljon Fazerin sinisestä, sillä se on täysin oman tyylisensä suklaa eikä niin makea kuin monet muut... Mutta, jos nyt arvostelen tuotetta nimenomaan nappirullana niin täytyy vähän kritiikkiäkin antaa.

Ensinnä tulee mieleen nappien koko. Umpisuklaiset napit ovat aika kovia, ja napit aika suuria. Siksi pureskeltavaksi nappikoko olisi saanut olla puolet pienempi. Muistelenkin että joskus ammoin Fazerin sinistä olisi saanut ohuina nappeina, sellaisina jossa oli syvä painauma keskellä. Tällaiset napit sopisivat paremmin myös esim. kakkujen koristeluun, tähän tarkoitukseen itse asiassa nappirullia pääasiassa ostankin. Lisäksi napit olivat harmittavan naarmuuntuneita, tätä seikkaa olen ihmetellyt lähes kaikkien nappirullien kohdalle. Ainakin omaa patukkayksilötäni en olisi kelpuuttanut koristeeksi yhtään mihinkään, sen verran rumasti naarmuuntuneita ja osin harmaita napit olivat. Eli, maku on tietenkin yhtä hyvä kuin ennen, mutta muodosta ja ulkonäöstä miinusta.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


UUTISKIRJETILAUS / Hallinnoi

Mobiili Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Klaani Luontaistuotteet Lehtitarjoukset