Laatusuklaa

FAZER Suklaalevyraadissa

Fazer Julia orange yksittäiskääritty 47% (320g)
Tuotteen Fazer Julia orange yksittäiskääritty 47% (320g) valmistusmaa on Suomi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,20 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Fazer -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Kaakaopitoisuus 40-64%, Rasiat, pussit & yksittäiskäärityt, Suklaakuorrutteiset, Tuotannosta poistuneet.
 

Annamari 08.02.2016
Kääre on tuttu perinteisestä Juliasta, vain väritys on eri. Onpa ihanan voimakas appelsiinin tuoksu! Appelsiinimarmeladi maistuu voimakkaasti ja valitettavasti peittää aika pahasti tummasuklaisen kuoren maun. Onneksi se on kuitenkin tummaa suklaata ja taittaa siten marmeladin makeutta. Appelsiini on kuitenkin tosi aidon makuinen, ei yhtään liian esanssinen vaikka esanssistahan se maku varmasti peräisin on. Jollain tapaa tämä kyllä voittaa perinteisen Julian, kiistatta appelsiinin ja tumman suklaan liitto toimii ja on yksi suosikkiyhdistelmistäni. Pakko kuitenkin rokottaa piste suklaa vähäisestä maistumisesta, suklaatuotetta kun tässä kuitenkin arvioidaan. Marmeladina ansaitsisi jopa vitosen.

Kirsi I 29.01.2015
Appelsiinin tuoksu on houkutteleva, Julialle tyypillisesti ohut maitosuklaakuorrute sileän marmeladin päällä. Appelsiinitäyte on luonnollisen raikasta ja parempaa itseasiassa kuin alkuperäinen marjamarmeladi. Suklaata voisi olla vähän paksummin.

Teresa 29.01.2015
Perinteiset Julia-karkit ovat olleet suosikeitani jo pitkään. Nyt sain kuitenkin boksillisen näitä appelsiini-Julioita, ja mielenkiinnolla odotan mitä niistä tykkään. Odotukset ovat korkealla. Ensimmäisenä huomio kiinnittyy kääreen hauskaan värimaailmaan: kääre on pääosin oranssia ja kultaa, mutta päät ovat perinteisen "julianpunaiset". Kääreen läpi ei oikein erota mitään tuoksuja. Kääreen sisältä paljastuu tutunnäköinen konvehti. Silepintainen, kupera, tummalla suklaalla kuorrutettu. Tuoksuu todella miedosti...ööh, joltain. Ehkä hieman paahdetulta sokerilta.

Haukatessa suuhun hyökkää erittäin voimakas ja yllättävän kitkerä ja erittäin teollinen appelsiinin maku. Se peittää ohuen tumman suklaan kerroksen maun alleen ihan täysin. No huh. Nyt oli kyllä pettymys. Pureskelen ensimmäisen konvehdin pois ja otan toisen. Pitäähän asia varmistaa. Juu ei. En tykkää. Appelsiinin maku on ihan liian voimakas ja jotenkin sokerinen, vaikka konvehdista ei jääkään hirveän makeaa mielikuvaa sen kitkeryyden takia. Lisäksi appelsiinin maku on hirveän keinotekoinen, teollinen, jotenkin muovinen. Yh. Tämä oli kyllä pettymys, suuri pettymys.

Jenni V 01.01.2015
Tummalla suklaalla ohuelti kuorrutettu appelsiinimarmeladi. Suklaata on niin vähän, että se on kääreen sisällä päässyt lohkeilemaan, eikä muutenkaan konvehdin designiin ole käytetty aikaa, suoraan liukuhihnalta tullut pötkylä näyttää olevan. Tuoksu on tumma ja vähän tympeä, ja etäisesti appelsiininen. Haukkaan, ja appelsiinin maku voimistuu. Marmeladi ei rohise hampaissa, eikä se ole huippumakeaa, hyvä! Tumma suklaa ja appelsiini sopivat hyvin yhteen, mutta olisin ehdottomasti kaivannut vähän paksumpaa ja lohkeavampaa suklaakerrosta.

Jarkko 12.12.2013
Sanonpa heti alkuun, että Julian ja fazerinan risteytyshän tästä tulee ennakkoon mieleen, eikä asia maun puolestakaan ole kaukana totuudesta. Tietenkään tässä ei ole suklaata kuin pinnalla ja sisus on puhtoista appelsiinimarmeladia, mutta kyllä maku vie ajatukset fazerinan suuntaan varsin helposti. Suklaakuori on tummahkoa suklaata ja se saattaakin olla hyvä veto Fazerilta hillitä hieman kokonaisuuden makeutta. En ole marmeladikarkkien fani, mutta tätä täytyy kehaista, sillä appelsiininen maku on sen verran hyvä, että toimisi varmaan kaikissa mahdollisissa olomuodoissa.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani